Megújult az egyik leghasznosabb böngészőt kiegészítő szolgáltatás, a Read It Later: a nevét Pocketre, vagyis zsebre váltó szolgáltatással az érdekes cikkeket, videókat vagy más linkeket lehet egyetlen kattintással elraktározni egy későbbi időpontra, amikor időnk lesz elolvasni azt.

A Pocket abban más, hogy a linkeket elolvasásukat követően egyetlen kattintással törölni is lehet. Ráadásul a Pocketbe elrakott érdekes linkeket iOS-t vagy Androidot futtató okostelefonokon és tableteken is egyszerűen meg lehet nézni. Ehhez csupán regisztrálni kell a program fejlesztőinek oldalán, és feltelepíteni az okostelefonra a megfelelő applikációt. Az okostelefonos változat előnye, hogy a készülék kis képernyőjére optimalizálva jeleníti meg, így azt azon is komfortosan lehet olvasni.

Az ingyenes szolgáltatással az is megoldható, hogy az elmentett cikkeket az okostelefonra wifin töltse le a felhasználó, és azokat akár mobilnetes kapcsolat nélkül kezdje olvasni a telefonján vagy tabletjén például a vonaton ülve.