A telefon Houdinija lehet a mobil érintés nélküli kinyitását lehetővé tevő programmal. A kicsit kevéssé bátraknak egy remek játékot és egy gyönyörű időjárás appot ajánlunk.

Air Swiper

Letöltés.

A Samsung Galaxy 3 egyik legviccesebb funkcióját - az érintés nélküli vezérlést - teszi elérhetővé a legtöbbb androidos telefonon a program. Tucatnyi funkciót rendelhetünk a mobil közelségi érzékelőjéhez. A legtöbb ugyan bődületesen kényelmetlen, de mindenért kárpótol az érzés, hogy egy integetéssel Harry Houdiniként lehet be- és kikapcsolni a készüléket.

Dots

Letöltés.

Az iPhone tulajdonosok már három hónapja játszhatnak a Dots nevű szenzációsan szép puzzlejátékkal, ami a héten jelent meg Androidra. (Ha más gyártók is követik ezt a gyakorlatot, akkor a héten iOS-ra megjelent Plants vs. Zombies 2-t körülbelül decemberben kapjuk meg.) A játék leginkább a Bejeweled kőkereső játékra hasonlít, csak még több figurát lehet benne csinálni, mert a pöttyökre rajzolt vonalaink keresztezhetik egymást. Igazi, felesleges öt percek elütésére való program.

Yahoo! Weather

Letöltés.

Ahhoz képest, hogy milyen sok androidos eszköz van, a Play Store-ban lámpással és nagyítóval kell keresni az igazán szép widgeteket. A Yahoo időjárás viszont programnak is szép, és remek widgetek is járnak hozzá. A program két dolgot csinál: elmondja milyen idő lesz és a Flickrre feltöltött fotókat mutogat a városról, ahol éppen vagyunk. Egy jó ébresztőórával párosítva egészen kellemes látvány reggelente.  Aki minimalistább, kép nélküli időjárás widgetet keresne, annak az OwWeathert ajánljuk.