Bam Fu

Az app oldala


Elő az ujjakkal, indulhat a küzdelem! A Bam Fut a legélvezetesebb nagyképernyős iPaden használni, de iPhone-on is működik. A feladat egyszerű, a képernyőn megjelenő kavicsok bökésre változtatnak színt, a rivális játékosoknak pedig az a feladata, hogy a saját színükkel tarolják le a teljes játékmezőt.  Egyetlen táblagépen a kár négyen is megküzdhetnek, egymás kezét lefogni ér!


Smash Cops


Az app oldala

Néztél már a CNN-en helikopterről közvetített amerikai autós üldözést? A néhány napig ingyenesen elérhető játékban pont ilyen szemszögből láthatók a történések. Az irányítás nagyjából olyan, mintha egy matchboxot lökdösnénk a szőnyegen, az autó hátuljának mozgatásával lehet kanyarodni és farolni a jobb kézzel, a rosszfiúk autóinak pedig a bal kézzel bökve lehet erőből nekihajtani. A dolog nehezét az adja, hogy a játék magától ad gázt, és persze tele vannak az utcák ártatlan autósokkal, akiket ki kell kerülni.


Bloody Harry


Az app oldala


Kik lehetnek az ellenségei egy organikus alapanyagokból dolgozó szakácsnak? Természetesen mutáns zöldségek és gyümölcsök, akik zombiként támadnak az utcán. Bloody Harry, a séf egy jókora pajszerrel és pisztollyal felszerelkezve vág köztük utat. A küldetések teljesítése után extra fegyvereket és páncélokat is felvehet, amire szükség is van, mert egyre brutálisabb növények támadnak rá. A játék néhány napig ingyenesen letölthető.