Talán egy szkafandert sem annyira körülményes felölteni, mint az olimpiai úszók idei csodaruháját. A Speedo által kifejlesztett Fastskin3 úszóruha viselője úgy siklik a vízben, mint a sügér. A testre simuló mez a cég mérései szerint 16,6 százalékkal csökkenti a viselőjének ellenállását a vízben, ezen felül csökkenti a versenytársak által keltett hullámzás hátrányosan befolyásoló erejét is.

A három részből álló csúcstechnológiás úszódressz felöltése nem olyan egyszerű, mint egy hagyományos fürdőnadrág felvétele. A Speedo által a YouTube-ra feltöltött ruhaválasztási és felvételi tanácsadó könnyen elriaszthatja a nem olimpiára készülő vásárlókat.

A Fastskin3 felvételét kizárólag az úszóruhához járó finom kesztyűben ajánlja a gyártó. A bermuda hosszúságú úszónadrágot térdig egyszerű felhúzni, ám utána minden centiméterért meg kell küzdenie az úszónak. Még küzdelmesebb az öltözés az úszónők számára, akiknek a ruha derekát, mellrészét és vállát is el kell igazgatni, hogy a dressz kifejtse a hatását. Külön videók foglalkoznak a Fastskin3 rendszerhez készített úszószemüveg, és az azt leszorító, szintén igazításra szoruló úszósapka felvételével.