Lőricz L. László A keselyűk gyászzenéje című könyvéből készít kalandjátékot a Mystery Interactive nevű magyar játékfejlesztő cég - adta hírül a Playdome videojátékos híroldal. A cég honlapján megtalálható képernyőfotók alapján a játék két dimenziós, részletesen megrajzolt hátterekkel fog rendelkezni. Minden képernyője olyan lesz, mint egy igényes képregény.



A fejlesztők nem csak a könyv átdolgozási jogát szerezték meg. A Lőrincz L. László személyesen is részt vesz a könyv játékká alakításában. A játék főcímében pedig többesszámban szerepel a "Leslie L. Lawrence Adventures" alcím, így elképzelhető, hogy A keselyűk gyászzenéjének sikere esetén folytatások is készülnek. A Playdome szerint PC-re és androidos eszközökre fog megjelenni a program, azt viszont nem lehet tudni, hogy mikor.



A keselyűk gyászzenéje 1990-ben jelent meg, így Leslie L. Lawrence rajongóinak bőven volt idejük elfelejteni, hogy ki volt a regényben a gyilkos. A kötet azonban ma is kapható, ha a játékosok elakadnak, biztosan fordulhatnak a könyvhöz segítségért.