A keresés véget ért, a budai Lánchíd utcanak az Alagúthoz közelebb eső végén futottunk össze Mark Zuckerberggel és feleségével, Priscilla Channal. A pár gyalogosan van, testőrök nem kísérik őket. Kérdésekre nem kívántak válaszolni, egy "Sorry, no" után továbbsétáltak a felújítás alatt álló Várbazár felé.

Itt ebédeltek Zuckerbergék

Frissítve #10:

444.hu fotót közölt Mark Zuckerbergről, amint a Lánchíd mellett található Baldaszti élelmiszerboltba megy be. 

Frissítve #11:

Fotósunktól megtudtuk, hogy Mark Zuckerberg a Marvelosa étteremben ebédelt feleségével, itt később egy külföldi vendég fotózni kezdte őket, mire a pár távozott. A híres vendégről az étterem pincérei semmit nem árultak el: "innen pletyka nem megy ki."

Korábban:

Budapestre látogatott feleségével Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója. Tegnap éjszaka a Spílerben ivott meg egy sört - felesége egy limonádét fogyasztott - majd elvegyültek a bulizó tömegben. A belváros is túl nagy ahhoz, hogy az ember hatékonyan át tudja fésülni, de azért megpróbálom megtalálni.

A Klauzál-téren még alszanak, kókadoznak páran, akik tegnap éjszaka együtt bulizhattak a Facebook alapítójával, de Mark Zuckerberg nincs ott. Lehet, hogy már kávézik.

A cuk szócskát sikerül elcsípni a Massolit antikvárium és kávézóban, de sajnos csak az egyik vendég beszél a vércukorról. A barista is megerősíti, hogy Mark Zuckerberg nemhogy nincs itt, de korábban sem nézett meg. Lehet, inkább az Espresso Embassyt választotta, vagy egy Starbucksot.

Frissítve #1:

"Déltől vagyunk nyitva, utána figyeljük, hogy ki jön be" - mondja a Szimpla csaposa. A kerthelységbe azért be lehet surranni, a zene már szól, de időnként betonfúrás szakítja meg a dzsesszt. Az asztalok a tegnapi - vagy tegnapelőtti? - buli emlékét őrizve ragadnak. Ha itt letenné a HTC First Facebook-mobilját az asztalra Zuck, feszítővas kéne, hogy felvegye onnan.

Frissítve #2:

Az is biztos, hogy az iWiW-et sem akarja megvásárolni Zuckerberg, a magyar közösségi oldal irodáiban sem futottunk össze vele.

Frissítve #3:


A Tudózsidó- "globális unotrodox bulvárzsidó összeesküvés" - blog tippjét követve a dohány utcai zsinagógánál érdeklődtünk, hogy járt-e ott ma Mark Zuckerberg. A biztonsági őrök rövid vitába keveredtek arról, hogy felismernék-e a Facebook alapítóját, majd megállapodtak abban, hogy igen, és hogy nem látogatta meg a zsinagógát. Bár Zuck nem volt bent, így is megkértek, hogy a high tech beengedőkapu ne szerepeljen a fotónkon.

Frissítve #4

Zuckerberget felesleges magyar pulitenyésztőnél is keresni, mert jól ismert kutyája ivartalanítva van, így a kutyának biztosan nem lesznek utódai. Bár "élettársat" ettől függetlenül még kereshetnek Beastnek.

Frissítve #5

Prágához hasonlóan valószínűleg Budapesten is a gyalogos városjárás mellett döntött Mark Zuckerberg. Csak ez magyarázhatja, hogy sem a sárga kétéltű városnézőbuszon, sem a piros emeletes városnéző buszon nem láttuk.

Frissítve #6:

A Deák tér túl nagy ahhoz, hogy az ember nyugodtan állítsa róla, hogy valaki ott van, vagy nincs ott. Egyelőre azonban nagyon úgy tűnik, hogy Mark Zuckerberg nem ül az Akváriumban. Zuck híján két üzletember és ugyanennyi feketerigó lakja be a szórakozóhely teraszát. Segwayt se bérelt a városnézéshez, igaz az inkább Steve Wozniakhez passzolna.

Frissítve #7:

A feszültséget jól bíró olvasóinknak ajánljuk a Cink rövid csetinterjúját azzal az emberrel, aki betegség miatt nem tudott elmenni egy találkozóra, így az ő asztalához ültették le Mark Zuckerberget.

Frissítve #8:

Budapesten több nagyon menő startupcég üzemel, de egyelőre nem találtunk olyat, amelyet a Facebook alapítója meglátogatott volna. Az Ustream fotós bizonyítékot is küldött arról, hogy Zuck messzire elkerülte a Graphisoft parkban található irodájukat. Pedig úgy kellene a Facebookba egy jó videóközvetítős rendszer, mint egy falat kenyér.

Frissítve #9:

Budapest mélyen fekszik az usánka-övezetben. Az óvatos turistákra egy orosz fejfedőt vagy legalább egy Budapest Drinking Team pólót beszélnek rá, a kicsit is óvatlanok viszont minimum egy testreszabott orosz harckocsizó parancsnoki egyenruhával hagyják el a várost. Az Anker-közben található Bolhapalotában nem tudták megmondani, hogy járt-e ott Zuckerberg. Nap közben annyi a külföldi, hogy még a Facebook alapítója se tűnne fel, ha bemenne.

Biztos, ami biztos a Király utca elejét úgy húsz percen keresztül figyeltem egy girosztál takarásában, de közben nem jött arra Mark.

Tetszett a tudósításunk? Ha igen, iratkozzon fel a Techbázis Facebook-oldalára!