Ellőtték a puskaporukat múlt héten a játékboltok, a mostani hétvégére sokkal kevésbé ütős akciókat sikerült csak összegyűjteni.

A Steamen a Lead and Goldot, a tavalyi év egyik cowboyos hentelős reménységét lehet ingyenesen játszani a hétvége során. A játékot jól le is árazták, hogy akinek egy kicsit is tetszik, az 2,25 euróért meg is vehesse. A Lead and Goldnak nem is árt a reklám, a kevés játékos a halála lehet egy online meccsekre építő címnek. Akkor lehet érmes beszerezni, ha sikerül rábeszélni legalább három-négy ismerősünket, hogy ők is áldozzák szoftverre egy romkocsmás sör árát, mert egyedül cowboykodni nem túl izgalmas. A játék grafikájára egyébként nem lehet panasz, az első pár képkocka után bárki Old Shatterhandnek érzi magát tőle.



Folytatta születésnapi leárazását a GamersGate, 167 darab leárazott játékból válogathatunk. Az aranyos, de sikertelen birkaterelgetős ufós logikai játékot, a Flockot, az Age of Booty kalózos társasjátékot öt euróért, a tavalyi év másik western témájú játékát, a Call of Juarez II-t pedig tíz euróért lehet beszerezni. A teljes lista itt  található.



A Direct2Drive az autósjátékok árát nyeste meg, a szimulátoroktól a fizikára fittyet hányó látványos vezetős-rombolós címekig minden huszonöt százalékos áron kapható. A kínálatból nagy kedvencemet, a Dirt 2-t emelném ki, amit most öt dollárért szerezhető be. A játék egyszerre kínál szórakoztató, viszonylag egyszerűen megnyerhető versenyeket, és teljesíti a minél több csillogó autó beszerzéséről szóló gyerekkori álmokat.