Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kevésbé zavaró lejátszó

Letöltés Androidra (ingyenes verzió)
Letöltés Androidra (fizetős változat, 385 Ft)

Az Android tulajdonságaiból adódóan nem minden telefon zenelejátszó érhető el könnyen a főképernyőről. A SidePlayer erre a problémára kínál megoldást: a beépített gyári, vagy esetleg letöltött lejátszókhoz kínál plusz felületet.

A megvalósítás renkívül egyszerű, a lejátszó aktiválásával egy mozdulattal bármely képernyőn - olvasás vagy akár játék közben is - lehet vezérelni a zenelejátszást. Az ingyenes alapváltozat egyféle kezelőfelületet ad, aminek pozícióját a felhasználó határozza meg, és gesztusokkal hívhatja elő. A fizetős változat már akár a telefon vagy tablet megrázásával is aktiválódik, a kezelőgombok szabadon bárhol elhelyezhetőek és az alkalmazás a lejátszott dalról is ad információt.


0 Tovább

Autóverseny a mérges madarakkal

Letöltés (freemium, Androidra)
Letöltése (freemium, iOS-re)


Az Angry Birds stílust és dimenziót is váltott, de nem lett rossz. Semmi sem jelzi jobban a mobil eszközök fejlődését annál, hogy a legújabb Angry Birds Go már háromdimenziós grafikát használ. A játékban elődeitől eltérően nem madarakat kell kilőni, hanem extrém tragacs kivitelű gokartokkal kell versenyezni a malacok és a többi madár ellen.

A startvonalnál természetesen megmaradt a csúzliból való kilövés lehetősége. A pályák és a játékmenet a Mario Kartot idézik, felvehető bónuszok és pénzérmék hevernek mindenütt. Irányítani a telefon vagy táblagép döntésével is lehet, de szerintünk sokkal precízebb kontrollt biztosít a képernyő érintése.

Ahogy a korábbi játékok, az új Angry Birds alapjai is ingyenesek, fizetni a gokartokat felturbózó extrákért és pályákért kellhet. A grafika sokat fejlődött, de a játék régebbi hardveren is elindul, bár az iPad 2-n ki kellett lőnünk a háttérben futó appokat ahhoz, hogy ne szaggasson.

1 Tovább

Rezeg a mobil, ha érdekes helyen vagyunk

Letöltés Androidra (ingyenes)
Letöltés iOS-re (ingyenes)


Magyar fejlesztők munkája a Sighter nevű alkalmazás, ami egy-egy város felfedezésében segít játékosan. Használatával olyan helyekre lehet eljutni egy városban, amelyekről esetleg sosem hallottunk. A játék a klasszikus hideg-meleg alapon működik, az érdekesség elhelyezkedését és távolságát egy nyíl és egy mérce mutatja.


Az érdekesség lehet bármi egy szobortól kezdve egy érdekes graffitiig, az adatbázist a felhasználók maguk is bővíthetik. A rejtett kincseket megtalálva és lefotózva további információkat, érdekességeket lehet megtudni a látványosságról, illetve a sikeres találatokért pont is jár. A különböző egyedi látványosságok mellett tematikus sétákon is részt lehet venni az appal, Budapest belvárosában vagy éppen az állatkertben.

0 Tovább

Mutatja az iPad, hogyan pusztul a Föld

Letöltés (ingyenes, csak iPadre)

A NASA ingyenesen elérhető iPad applikációjában egy-egy földrajzilag érdekes területet, várost több évtizeddel korábbi, és napjainkban készült légi-, és műholdal felvételeken lehet megtekinteni.

A táblagépes felületen remekül össze lehet hasonlítani például egy alaszkai gleccser intenzív visszaszorulását, vagy Dubaj esetében megvizsgálni, hogyan hatott a környezetre az ember behatása, vagy miként néz ki egy koloradió nemzeti park egy hatalmas erdőtűz után. Az app lehetővé teszi, hogy egymás mellett vagy a fotókat váltogatva hasonlítsuk össze a területeket.

A weben ezen a linken lehet megtekinteni a képgyűjteményt.

2 Tovább

Mobillal robbantottuk fel az Origót

Letöltés iOS-re (freemium)

Letöltés Androidra (freemium)


Szeretnél extrém hollywoodi trükköket viszontlátni a saját szobában, a nappaliban, vagy az ismerős utcasarkon? Akkor az FX Guru a neked való app! Használata pofonegyszerű: ki kell választani a sablonok valamelyikét, majd elindítani a felvételt az appból. Nagyjából húsz-harminc másodpercig kell stabilan tartani a mobilt, hogy az app számára meglegyen a filmes háttér. Ezt követően saját magától elvégzi az effektusok kivitelezését. Próbafilmünkön egy látványos robbantás látható, de ingyen elérhető egy táncoló csontváz, egy, az utca közepére zuhanó zongora, vagy egy műhold trükkfelvétele is. A többiért néhány dollárt kérnek, ezek közt például autós üldözés és csatajelenet is megtalálható.  

0 Tovább

Borotváljuk le a Mikulást!

Letöltés iOS-re (freemium)

Letöltés Androidra (freemium)

A szegény nagyszakállú Télapónak bizonyára jól viszkethet a bőre az ősz szőrrengeteg alatt. Itt az alkalom, borotváljátok meg a Mikulást, gyerekek! Az Androidra és iOS-re is elérhető Shave Santa játékban olló, szakállnyíró, borotva és csipesz is rendelkezésre áll a feladathoz. A megmaradt, makacs szőrszálakat egyenként kell kitépni az öreg ajándékosztótól.  A pörsenések kezelésére külön krém, a sebekére sebtapasz áll rendelkezésre, a műveletet pedig egy kellemes after shave arcra locsolása zárja.

Ha megtetszett a munka, a jó öreg Rudolf rénszarvas szőrtelenítése is megoldható!

1 Tovább

Ez az app megmentheti az életedet

Letöltés (ingyenes, Android)

Letöltés (ingyenes, iOS)

Az Appra magyar verseny egyik döntőbe jutott fejlesztése az Országos Mentőszolgálat által is támogatott applikáció. Ahogy arra neve is utal, az Elsősegély vészhelyzetek esetében nyújt segítséget iOS-es és androidos készülékeken. Főmenüjében a helyzetek menüpont alatt konkrét sérüléstípusokra bontva lehet a teendőkről informálódni - például, hogy mi a teendő áramütés vagy mérgezés esetén -, míg a "Diagnosztika" menüben egy rosszullét okát lehet megpróbálni feltárni a tünetek alapján.

Az app az újraélesztés elvégzéséhez is gyakorlati tanácsokat nyújt, a megfelelő ritmusú szívmasszázshoz még ütemet is sípol az életmentőnek. A programot beépített kórház-, és defibrlillátorkeresővel is ellátták. Az egyik leghasznosabb magyar nyelvű app, minden telefonon ott a helye, hiszen fő funkciói offline is használhatók, és a bajban nagyon jelentős, szakszerű segítséget nyújthatnak.

0 Tovább

Újabb addiktív játék, persze Japánból

Letöltés Androidra (freemium)
Letöltés iOS-re (freemium)

A debil játékban bukósisakor gyümölcsöket kell dobálni.

A pachinko játékautomatákra hasonlító Papa Pear Sagában egy ágyúból kell kilőni a bukósisakos gyümölcsöket, hogy a játéktéren pattogva minél több objektumot találjanak el, mielőtt leérnek a tábla aljára.

A játék nagy előnye, hogy a Facebookkal összekötve mobilon folytatható a közösségi oldalon abbahagyott játék és viszont. Az alkalmazás ingyenes, a profitot a játékon belüli vásárlásokból szerzik a készítők, amelyek nélkül is teljesíthetőek a pályák.

0 Tovább

Visszatért a világ leggyorsabb sündisznója

Letöltés Androidra (ingyenes)
Letöltés iOS-re (ingyenes)

Sonic,a leghíresebb digitális sündisznó egy végtelenbe futós játékban tért vissza. A Sonic Dash-sel való játékhoz leginkább jó reflexekre van szükség, cserébe legalább az irányítás is pofonegyszerű.

A feladat a megszokott, átugrani az akadályokat, szétzúzni az ellenfeleket és lehetőleg minél több gyűrűt begyűjteni. A helyszínek minden rajongó számára ismertek lesznek az erdőtől a kaszinón át a gyártelepig.

Ezek végén főellenségekkel is meg kell küzdeni, ezeket a csatákat viszonylag egyszerűen meg lehet vívni. A játék ingyenesen letölthető és alkalmazáson belüli vásárlás nélkül is kitűnően élvezhető, csak akkor kell valódi pénzt költeni a játékra, ha valaki türelmetlen a gyűrűk gyűjtögetéséhez.



0 Tovább

Mindent tudsz a filmekről? Bizonyíts!

Letöltés Androidra (ingyenes)
Letöltés iOS-re (ingyenes)

A MoviePop segítségével idegenekkel vagy barátokkal mérhetjük össze filmes ismereteinket. A játékosoknak rövid jeleneteket kell végignézniük, és ezek alapján kell a négy lehetséges válaszból kiválasztani azt a filmcímet, amelyikből a részlet való. A megmérettetés sebesség és pontosság alapján történik, azonos pontszám esetén a gyorsaság dönti el, hogy egy adott, öt bejátszásból álló menetben ki a győztes. A filmeket számos kategóriába gyűjti az alkalmazás az akciótól a díjnyertesig, ezek természetesen leginkább hollywoodi alkotások. A jó válaszokért és nyert körökért kapott pontokkal új kategóriákat tehetnek elérhetővé a játékosok, további kihívásokat keresve. A feladványok elég egyszerűek, nem kell feltétlenül mozimániásnak lenni a jó megfejtésekhez, így bárki számára szerezhet kellemes perceket a versengés.

0 Tovább

Verd meg Batmannel a Supermant!

Letöltés Androidra (ingyenes)
Letöltés iOS-re (ingyenes)

A konzolokon nagy sikert aratott a DC képregények főszereplőire épülő Injustice: Gods Among Us verekedős játék mobil verzióban is megérkezett.

Az okostelefonra és tabletre szánt alkalmazás csak az egymást gyepáló karakterekben hasonlít az eredeti játékra. A mobilos verzió készítői még az alaptörténetet is elhagyták, ami egy verekedős játék esetében talán nem jelent különösebb problémát.

A mobilalkalmazás egy gyűjtögetős kártyajátékhoz hasonlít, ahol a kártyák beszerzésével, cserélgetésével lehet csatákat nyerni. Harc közben a képernyő ütemes böködésével lehet ütni, illetve rúgni, a különleges mozdulatokat pedig gesztusokkal lehet aktiválni. A harcokban szerzett krediteket új kártyák vásárlására vagy a meglévő hősök fejlesztésére lehet használni, de ezeket valódi pénzért is meg lehet venni.

A játékmenet olykor monoton és az irányítás miatt idegesítő is tud lenni, amiért azonban a nagyszerű grafika valamelyest kárpótol.

1 Tovább

Vonzások és taszítások

Letöltés Androidra (ingyenes)
Letöltés iOS-re (ingyenes)
Letöltés Windows Phone-ra ($1,99)


Újabb sikeres iOS alkalmazás androidos változatának ürölhetnek a felhasználók. Az An Alien with a Magnet az egyszerű, mégis szórakoztató játékok közé tartozik, ahol leginkább jó reflexekre és probléamegoldó képességre van szükség. A játékmenet hasonló a futós, ugrálós programokéhoz, a játékosnak jól időzített böködéssel kell irányítania a karaktert, amely magától halad az adott pályán. Egy sérült űrhajót kell irányítani, aminek egyetlen működő eszköze egy mágnes. Az űrben sodródó hajó a mágnes segítségével tud bolygókörüli pályára állni, az keringés közben szerzett lendülettel pedig továbbállni a következő kisbolygó felé. Játék közben természetesen lehet különböző extrákat, pontokat gyűjteni így téve izgalmasabbá az egyébként kicsit repetitív repkedést.

0 Tovább

Mi folyik éjszaka északon?

Letöltés (iOS, ingyenes)

Milyen lehet Észak-Koreában élni? A Fotopedia North Korea nevű ingyenes app megmutatja, órákra lefoglalva a felhasználót.

A fotóválogatás több mint ezer remek minőségű képpel mutatja be a diktatúrában élők mindennapjait. A felvételeket Eric Lafforgue amerikai fotográfus 2008 és 2010 között, azaz még Kim Dzsongil kommunista eszméken alapuló uralma alatt készítette folyamatosan megpróbálva kijátszani a felügyeletére bízott pártfunkcionáriusokat.

Az app mindig megjegyzi, hol tartottunk a gigászi galéria nézegetésében, és ugyanonnan lehet folytatni a kutatást. Ha információkr vagyunk kíváncsiak, minden fotó esetében elég az "i" ikonra kell kattintani a magyarázó szövegért.

0 Tovább

IPaden is mesél az erdő

Letöltés (iOS, ingyenes, magyar nyelvű)

Az iPhone-ra és az iPadre is megérkezett Panka és Csiribí, a két erdei tündér, akiket Berg Judit mesekönyvéből ismerhetnek a gyerekek. A nemrég megjelent, ingyenes interaktív mesekönyvben egy rövid történetet lehet megismerni néhány játékkal megfűszerezve.

Ezek egyikében szerelni kell, a másikban lekvárokat összepárosítani a hozzájuk tartozó gyümölccsel. A mesekönyv olvasható és hangoskönyv üzemmódban is olvasható, és vélhetően folyamatosan fogják bővíteni, mert a most megjelent kiadás nyúlfarknyi hosszúságú, elalvás előttre azonban így is megteszi.

0 Tovább

App segít megérteni az orvosi leletet


Letöltés (iOS, ingyenes)

Mit jelent, hogy magasabb a Bilirubin-értékem? Baj, ha magas a süllyedésem? Mi az a GGT? A Laborlelet nevű magyar iOS-es app az ilyen kérdéseket segít megválaszolni. Az orvosi leleteken olvasható szakkifejezések mindegyikét közérthetően magyarázza el az applikáció. Ahol értelmezhető, a felhasználó azt is megtudhatja, hogy az adott érték ideálisnál magasabb és alacsonyabb értéke milyen betegségekre utalhatnak.

Nemsokára a magyarországi laborleletekre is rögzíteni az adatokat QR-kód formájában is, az app már ezek automatikus értelmezésére is képes lesz.

0 Tovább

Rezeg az iPhone, ha rohad a kaja hűtőben

Letöltés (iOS, 1 euró)

A Freshbox a Szoftverbázison

A háziasszonyok álma az 1 euróba kerülő Freshbox app: meg lehet adni neki, mi van a hűtőben, és meddig tart a szavatossága. Sajnos magyarul nem tud, de minimális angoltudással is használható.

Az app egy végtelen mennyiségű polccal rendelkező virtuális hűtőszekrény, amelynek polcaira a felhasználó maga pakolhatja be a gyümölcsöket, italokat és más élelmiszereket. Minden felvitt ételhez rögzíteni lehet darabszámot és lejárati időt is. Az app így még időben szólni tud, mielőtt kidobhatjuk a tejet, vagy fogyaszthatatlanná válik a sajt. IPhone-nal és iPaddel egyaránt kompatibilis.

0 Tovább

Camera Awesome Androidon is

Androidra is megjelent a Camera Awesome nevű népszerű iOS alkalmazás. A fotózáshoz használható program a szokásos szűrőkön kívül számos más szerkesztési lehetőséget is nyújt, amelyek segítségével szebb fotókat készíthetnek a felhasználók. A Camera Awesome jóval több beállítást tesz lehetővé, mint a gyárilag beépített alkalmazások, a fókuszon kívül például a záridő és a rekesz is állítható. A komponálásban a képernyőn látható segédvonalak segítkeznek, amelyek használatával klasszikus rácshálóval vagy akár aranymetszéssel is dolgozhatnak a felhasználók. Az Android változat fizetős, az ingyenes iOS-szessel szemben, a pénzért cserébe viszont minden szűrőt és szerkesztési lehetőséget megkapnak a vásárlók, így az alkalmazáson belül már egy fillért sem kell költeniük. Az Camera Awesome sajnos nem minden androidos készülékre érhető el, a fejlesztők szerint a kör folyamatosan bővül, ahogy sikerül az alkalmazást egyre több hardverhez hozzáigazítani.

Letöltés Androidra (666 Ft)
Letöltés iOS-re (ingyenes)

0 Tovább

Birodalmi menedzsment

Letöltés Androidra (ingyenes)
Letöltés iOS-re (ingyenes)
Letöltés Windows Phone-ra (ingyenes)
Letöltés Windows RT-re (ingyenes)

Az Angry Birds Star Wars bőrbe bújtatása után egy újabb, önmagában is hatalmas sikernek számító játékot vont be a franchise bűvkörébe a Disney, a Csillagok Háborúja jogainak új birtokosa. A mostani áldozat a Tiny Tower nevű üzleti szimulációs játék, ami világszerte játékosok millióit hódította már meg. Az új részben a történet szerint a Birodalomnak nincs elég tőkéje a Halálcsillag megépítéséhez, így a császár tervei szerint az állomás egy részét üzleti céllal hasznosítják. A Darth Vader szerepét magára öltő játékos feladata, hogy az állomáson létrehozott lakásokban szállásolja el a galaxis lakóit, akik a boltokban, éttermekben dolgozva bevételt generálnak a birodalomnak. A korábbiakhoz képest újítás, hogy már nem csupán a zökkenőmentes üzletmenet fenntartása a cél, hanem a Halálcsillag felépítése is. A toronyban lakó és dolgozó polgároknak fogalma sincs róla, hogy az épület két irányban terjeszkedik, míg a felszín fölött zajlik az üzlet, addig az ott termelt profitból a Birodalom a pinceszinteken kínzókamrákat tart fenn és fegyvereket fejleszt. A fejlődésen kívül a játékos feladata a Birodalom vendégeinek szórakoztatása, illetve a beszivárgó kémek kiszűrése és elfogása, amelyekért jutalom jár. A játék ingyenes, és a már megszokott üzleti modell szerint az alkalmazáson belüli vásárlással lehet extrákhoz hozzájutni, amelyek megkönnyítik a játékos dolgát. Emellett szerencsére az alkalmazás nem zaklat folyamatosan reklámokkal vagy próbál bejegyzéseket írni Facebook falunkra, így barátaink nem értesülnek arról, hogy mikor készül el a bázis szuperlézere.

1 Tovább

Ilyen lesz a jövő képregénye

Letöltés iOS-re (ingyenes, angol nyelvű)

A CIA: Operation Ajax című ingyenes app egy interaktív képregény: képkockáinak elemei előre programozott dramaturgia alapján rajzolódnak ki, a történet vizuális részét pedig hangeffektusok egészítik ki.

Nem véletlen, hogy annak ellenére ajánljuk kipróbálását, hogy a kötet témája a CIA ötvenes évekbeli, titkos iráni misszióját dolgozza fel, amely a megválasztott kormány megdöntésére irányult. Mivel a történet valós adatokon - és dokumentumokon - alapul, az interaktív képregény egy rakás különböző díjat bezsebelt. Bár témája egy átlagos magyar felhasználót valószínűleg nem izgat fel túlságosan, ingyenessége miatt mégis ajánljuk kipróbálását.

Bővebb információk a készítők honlapján.

0 Tovább

A Tetris atyjának új játéka

Letöltés iOS-re (ingyenes, fizetős extrákkal)

A nyáron kiadott Marbly után újabb játékkal jelentkezett Alekszej Pazsitnov, a legendás Tetris alkotója. Mivel szegény Pazsitnov soha egyetlen fillért nem láthatott a még a Szovjetunióban megalkotott Tetris után, igazából megérdemli, hogy új játékaival degeszre keresse magát.

A Dwice nevű Tetris-klónja néhány éve megjelent már Windowsra, ezúttal az iPhone-okat és az iPadeket akarja meghódítani. Tulajdonképpen egy lebutított Tetrisnek tekinthető: neonfénnyel villogó alakzatok potyognak le felülről benne. A játékos feladata, hogy az azonos mintákat ujjával összekösse, miáltal azok megsemmisülnek. Ha nem a megfelelő alakokat kötjük össze, a játék véget ér, de ez a sors várja a játékost akkor is, ha a képernyő alján lévő várost lepi el valamelyik alakzat. Jópofa játék, de ez az ötlet ma már nem biztos, hogy elég a sikerhez - egy próbát azért megér.

0 Tovább

Itt a legszebb mobilos autóverseny

Letöltés iOS-re (freemium)

Letöltés Androidra (freemium)

Nagyjából egy gigabájt helyet foglal a telefonon vagy a tableten a GT Racing 2. A játékot a legélethűbb mobil autóverseny szimulátorként hirdetik: ez persze elég merész állítás egy olyan játékról, amelyben a gázt maga a program adagolja, a játékosnak csak fékeznie és kormányoznia kell.

A játékban 13 versenypálya és 67 valóságban is létező autó érhető el. Kezdetben a helyszínek és a járművek kínálata néhány darabra korlátozódik - karrierünk alsókategóriás kisautókkal indul. A többi feloldására a versenyek megnyerésével, az autó tuningolásával nyílik mód. A kitartó játékosok ezt ingyen elérhetik, a lusták valódi pénzért fizethetnek a tartalmakért - ez a freemium üzleti modell lényege.

A GT Racing 2-höz nem árt egy normálisabb hardverrel szerelt telefon vagy táblagép, mi egy iPad 2-n teszteltük, ahol gond nélkül működött. Egyedül az idegesítő a játékban, hogy minduntalan fizetős tartalmak megvételére próbálja rávenni a játékost. Viszont az egymás elleni küzdelmet biztosító multiplayer mód biztosan sokak körében fog tetszést aratni.

0 Tovább

Ezt az appot pénzeli Justin Bieber

Letöltés (iOS, ingyenes)

A Shots of Me nevű app a RockLive nevű amerikai cég fejlesztése, amelynek egyik jelentős befektetője a tinilányok álmának számító Justin Bieber. A közösségi szolgáltatásra twitteres fiókkal vagy külön regisztrációt követően saját magukról készült fotókat tölthetnek fel az emberek.

A Shots of Me már elnevezésével is utal arra, hogy mivel akar különbözni a hasonló szolgáltatásokat kínáló Instagramtól: a beépített arcfelismerő révén kizárólag magukról és barátaikról enged feltölteni fotókat a rendszerbe az egyelőre csak iOS-re elérhető app - így például a reggel megvett kávét sem engedi önmagában lefotózni.

A feltöltött képek a blogbejegyzésekhez hasonlóan sorakoznak egymás után, a felhasználók pedig feliratkozhatnak egymás képcsatornáira, kommentelni azonban nem lehet - hogy egymást fikázni se tudják a júzerek, legfeljebb privát üzenetben tehetik meg ezt.

0 Tovább

Aki sokkal kúlabb figura Super Mariónál

Letöltés iOS-re (2,7 euró) 

Letöltés Androidra (800 forint) 

Rayman Fiesta Run címmel jelent meg az ismert mászkálós játék második része Androidra és iOS-re. A játékot leginkább a remek grafikája emeli ki a mezőnyből. A karakterek, az ellenfelek, de még a terepakadályok is mind-mind cukik és egyben blődek is, ahogy egy jól kitalált rajzfilmvilágban elvárható.

A játékmenet nem hordoz különösebb újdonságot, rohanni kell, ugrani és akadályokat szétütni, miközben sárga valamiket gyűtögetünk, amiket a pálya végén kék valamikre válthatunk. Az összegyűtött valamikért új karaktereket, tulajdonságokat és skicceket vásárolhatunk, ezt természetesen készpénzért is megtehetjük, ha lusták vagyunk játszani. A megszerezhető extrák közül az egyik leghaszonosabb az ideális útvonalat és ívet mutató segítség, amivel könnyebben fel lehet kutatni a véletlenül otthagyott sárga kis lényeket.

A nehézség különösen jól eltalált, éppen elég, hogy fenntartsa az érdeklődést, a pályák rövidsége miatt pedig nem frusztráló ha olykor újra kell kezdeni. A magasabb szinteken jóleső elégedettség töltheti el a sikeres játékosokat és akár napokig is eltarthat, amíg minden pályán száz százalékos teljesítményt sikerül nyújtani.

Az egyetlen igazán dühítő dolog a Rayman Fiesta Run-ban, hogy olykor belassul vagy szaggat, ami nagyon megnehezíti a játékot.

0 Tovább

Call of Duty végre Androidon is

Letöltés Androidra (1502 forint)

Letöltés iOS-re  (6 euró)

A konzolokon és PC-n hatalmas sikereket elért modern időben játszódó lövöldözős játék végre Androidon is elérhető Call of Duty: Strike Force címen.

Az alkalmazást az eredeti játéktól eltérő csapat fejlesztette, annak menetét az alapoktól építve újjá. Megjelent a taktikai nézet, amelyben a játékos felülről nézheti a csatateret, parancsokat adva csapattársainak, koordinálva mozgásukat. A történet szerint 2020-ban egy ismeretlen ellenség támadja meg az Egyesült Államokat, ezt az ellenséget kell a világon végigkergetni egy négyfős csapattal.

A játékmenet és játszhatóság, szokatlanul jól sikerült megoldani az irányítást érintőépernyő, igaz lehetne még rajta fejleszteni. Az 1500 forintos ár meglehetően borsos, ráadásul extra fegyverekre és virtuális javakra további pénzt is lehet költeni. A negatívum az alkalmazás gépigénye: csak erőebb, újabb telefonokon és tableteken fut problémamentesen, és a nagyobb háttértár is elengedhetetlen, mivel a játék kishíján 2 gigabájtot foglal el.

0 Tovább

A legjobb magyar app iPhone-ra

Letöltés (iOS, magyar nyelvű, 1,8 eur)

Egyszerű ötlet, remek kivitelezés: soha nem volt még olyan egyszerű bevásárlólistát összeállítani, mint a Megveszem nevű iOS-es appal, ami ugyancsak magyar fejlesztés.

Elég bemondani a mikrofonba a kívánt termékek neveit, az app felveszi őket a listára. A képen szereplő élelmiszerek mindegyikét hiba nélkül felismerte, egyedül a zellert értette félre elsőre. Ha valaki az iPadjére és az iPhone-jára is felrakja a programot, akkor mindkét eszközön elérheti a bevásárlólistát. A már megvett termékeket a nevükre bökve lehet eltávolítani a listáról. Egészen elképesztő, nem szalonképes nevű termékeket is felismert, ha az anyját szidják, azt pedig szemérmesen elrejti az app.

Sajnos megosztási, továbbküldési lehetőség nincs még benne, pedig akkor lenne igazán jól használható. Kicsivel több mint ötszáz forintos árát sokaknak még így is megérheti. Könyörgünk, készüljön el Androidra is!

0 Tovább
«
1234

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek