Letöltés iOS-re (freemium)

Letöltés Androidra (freemium)

Nagyjából egy gigabájt helyet foglal a telefonon vagy a tableten a GT Racing 2. A játékot a legélethűbb mobil autóverseny szimulátorként hirdetik: ez persze elég merész állítás egy olyan játékról, amelyben a gázt maga a program adagolja, a játékosnak csak fékeznie és kormányoznia kell.

A játékban 13 versenypálya és 67 valóságban is létező autó érhető el. Kezdetben a helyszínek és a járművek kínálata néhány darabra korlátozódik - karrierünk alsókategóriás kisautókkal indul. A többi feloldására a versenyek megnyerésével, az autó tuningolásával nyílik mód. A kitartó játékosok ezt ingyen elérhetik, a lusták valódi pénzért fizethetnek a tartalmakért - ez a freemium üzleti modell lényege.

A GT Racing 2-höz nem árt egy normálisabb hardverrel szerelt telefon vagy táblagép, mi egy iPad 2-n teszteltük, ahol gond nélkül működött. Egyedül az idegesítő a játékban, hogy minduntalan fizetős tartalmak megvételére próbálja rávenni a játékost. Viszont az egymás elleni küzdelmet biztosító multiplayer mód biztosan sokak körében fog tetszést aratni.