Firefox és Chrome alá egyaránt elérhető az az ingyenes bővítmény, amely a világ legjobb videós szájtjai, többek közt a Hulu és a BBC iPlayer elérését teszi lehetővé az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül élők számára.

A Hola Unblocker nevű bővítmény proxyszervereken keresztül irányítja a felhasználók forgalmát, így képes például a magyar felhasználókat amerikai vagy brit netezőként színlelni a látogatókat IP-címeik alapján megszűrő szájtok felé. Alapesetben sem a friss, amerikai tévéműsorokat és filmeket tartalmazó Hulu.com, sem pedig a brit közszolgálati média híresen jó műsorait tartalmazó BBC iPlayer nem érhető el Magyarországról.

A fenti szolgáltatások mellett a Holával még a Pandora internetrádiót, a CBS és Fox amerikai tévécsatornák videós oldalait is el lehet érni. A szájt ugyan az amerikai Netflix tékához is elérést biztosít, de arra csak amerikai bankkártyával lehetséges regisztrálni, így a legtöbb magyar számára nem nyújt segítséget.

A Hola szolgáltatás a fájlcserélő szájtokhoz hasonló peer to peer technológiát tartalmaz, ami azzal jár, hogy használata során a megtekintett műsor darabjait más felhasználókkal is megosztja. Ebből adódóan tud ingyenesen működni a szolgáltatás, hiszen az üzemeltetőknek nem kell saját szerverekre költeniük, maga a közösség biztosít kapacitást. Próbánk során a Hola egyébként nagyon jól működött, az amerikai és brit szervekről egyaránt gyorsan betöltődtek a műsorok, nem szaggatott a lejátszás. Használata viszont azzal járhat, hogy ha a Hola aktív, akkor mások felé is generálhat adatforgalmat, bár ez a kiegészítő ideiglenes letiltásával megakadályozható.