A legnagyobb amerikai hős kalandjai, gejl zenékre rózsaszín tájon vágtató robotló és közel reménytelen védekezés az orkok hordái ellen. A hét legjobb appjai, amelyek ugyan nem feledtetik a hőséget, de segítenek elviselhetővé tenni.

Castle Defense



Letöltés

A toronyvédős játékok egy újabb képviselője, a műfaj minden előnyével és hátrányával. A játékban tornyokat kell építeni és tuningolni, hogy a folyamatosan érkező ellenséges hordák ne jussanak el a kastély kapujáig. A pályák egyre nehezednek, az ellenfelek egyre komolyabbak lesznek, néha csak a varázslat segít ellenük. Az egyszerű külső igazán addiktív játékot takar, könnyű elmerülni a folyamatos, tűzoltómunka jellegű védműépítésben. A meseszerű grafikával rendelkező játék egyetlen hátránya, hogy túl sok benne a reklám, de van annyira jó, hogy ezt is elnézzük neki.

Robot Unicorn Attack 2

Letöltés

Ennek a játéknak már a létezése is hihetetlen. A Robot Unicorn Attack egy egyszerhasználatos poénnak indult a Cartoon Network Adult Swim nevű, felnőttesebb műsorsávjának weboldalán. A játékban egy egyre gyorsabban futó unikornissal kell különböző akadályokat átugrani vagy szétzúzni, közben pedig az Erasure együttes egyik végtelenített dala szól. Az eredeti játék sikere után készült karácsonyi, heavy metal, evolúciós és retro verzió is. A közelmúltban megjelent második részbe pedig bekerültek a legfontosabb közösségi funkciók: lehet csapatokat alkotni és egymás ellen versenyezve zúzni a csillagokat. Továbbá lehet tuningolni a lovakat. Értelme továbbra sincsen, de nagyon vicces.

Major Mayhem



Letöltés

Major Mayhem önmagában nagyobb háborús hős, mint Rambó, Forest Gump és minden figura, akit Chuck Norris valaha eljátszott. Oda megy, ahová az elnök küldi őt, és ott aztán kegyetlenül rendet tesz, visszazárja a kennelbe a háború kutyáit. A játék ennek megfelelően egy a képernyő vad böködésére és az ellenfelek minél gyorsabban történő lekattintására építő nagyon vicces lövöldözős játék. A jó Mayhemre tankok, kutyák, nindzsák, kalapos nindzsák és vörös nindzsák támadnak, így a játékosnak nagyon észnél kell lennie. A játék pályái kellően rövidek egy-egy buszútra is elővehető, szórakoztató app.