Az egyik játékban egy sziklával kell rombolni, egy másikban tüzet kell oltani okosan, a harmadik app pedig fotózni tanít interaktívan.

Giant Boulder of Dash

Az app letöltése

Grafikája nagyon hasonlít a Katamari Damacyre, de ebben a játékban nem tárgyakat kell magunkkal görgetni, hanem egy cuki kősziklával kell a pálya elején felsorolt dolgokat elpusztítanunk. Még egy ilyen hatalmas kődarab sem képes mindent azonnal összezúzni, a nagyobb épületeknek például többször is neki kell mennünk, a hegyes csapdák pedig szétrobbantják a követ, ezért át kell ugrani vagy ki kell kerülni azokat. Szerencsére különböző bónuszok segítik a boldogulást, az irányítás pedig egyaránt történhet a képernyő döntögetésével vagy tapogatásával is. A játék ingyenes.

Sprinkle Islands

Az app letöltése

Bár címe magyarul elég bizarrul hangzik - Spriccelő szigetek - egy nagyon élvezetes ügyességi és logikai játékot takar, amelyet néhány napig ingyenesen lehet letölteni, ezért érdemes minél hamarabb kipróbálni. A főszereplő egy aranyos tűzoltóautó, amelynek fecskendőjét daruszerűen meg lehet emelni, ezt irányíthatja maga a játékos. A feladat természetesen a tűzoltás, ám a pályákon előre haladva egyre több furfangra lesz szükségünk, hogy a barlangokban és csapóajtók mögött bújkáló lángnyelveket elolthassuk, vagy kapcsolókat aktiváljunk. A fröccsenő víz fizikája elképesztően élethű, a feladványok pedig élvezetesek, nem csak gyerekeknek érdemes kipróbálniuk a játékot.

Lens-Lab

Az app letöltése

Szeretnél végre manuális beállításokkal fotózni? A szeptember első hetében ingyenesen letölthető app ebben segít. Interaktív ábráján azonnal megmutatja, melyik beállításnak mi a hatása, például mi történik, amikor tág vagy szűk rekesszel fotózunk, mi látható eltérő fókusztávolságok mellett.