Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Leárazott PC játékok akár karácsonyra is!

Karácsony közeledtével egymást érik a leárazások a digitális letöltő oldalakon. Az akciókban akár néhány ezresért is hozzájuthatunk igazi sikerjátékokhoz.Összegyűjtöttük, hol érdemes körülnézni, ha olcsón szeretnénk PC-s játékokat vásárolni.

A Steam őszi leárazása ugyan véget ért, de továbbra is vannak kihagyhatatlan akcióik. Jelenleg a Omerta City of Gangsters című játék 75%-os leértékelése a legjobb ajánlat, így a programhoz 11,5 eurós áron lehet hozzájutni. Ha nem szeretne zsákbamacskát vásárolni, az Omerta demóját a Szoftverbázis oldalról letöltve kipróbálhatja vásárlás előtt. Szintén -75%-os akcióban szerepel a Sonic All-Star Racing Transformed, amit inkább a kisebb gyerekeknek ajánlunk. A játék teljes verzióját a hétvége folyamán ingyen ki lehet próbálni és ha tetszik mindössze 5 euróért meg lehet vásárolni. Az akciók december 9.-én érnek véget. A vásárláshoz bankkártya szükséges, a játékok a Steam saját alkalmazásán keresztül tölthetők le.

Nagyon megéri az árát a Humble Jumbo Bundle csomagja is, amiben a Natural Selection 2, a Sanctum 2 valamint a Magicka és annak összes DLC-je található. A Humble szokásai szerint ezt a csomagot akár 1 dollárért is megvásárolhatja bárki, azonban aki hajlandó az átlagos ár (jelenleg 4,15 dollár) felett költeni, megkaphatja az Orcs Must Die 2: Complete Pack, a Garry’s Mod és a Serious Sam 3: BFE játékokat és a programok zenei anyagait is. A letöltéshez Steam fiók, a vásárláshoz bankkártya szükséges. Az akció december 17.-ig tart.

A Bundle Stars több csomagot is kínál a játékosoknak. A Plains, Trains & Automobiles összeállításuk mindössze 2,93 angol fontot kóstál és kilenc autós, vonatos, repülős és traktoros címet tartalmaz. A letöltéshez Steam hozzáférésre, a vásárláshoz PayPal fiókra van szükség. Bár ezek a játékok nem a legújabbak, de az ajánlat így is nagyon jónak mondható. A csomagban többek között megtalálható az Agricultural Simulator 2013, Combat Wings: Battle of Britain, GTR2: FIA Racing Game, Trainz Classic Carbon City és a Race On is. Az akció egész decemberre érvényes.

1 Tovább

Portal 2: Újabb csavarás a féregjáraton

A Valve kultjátékának második része nehezebb nem lett, mint az első rész, de változatosabb feladványokat kínál, és legalább annyira szórakoztató - csak kicsit máshogy.

A Portal az egyik legszórakoztatóbb játék, amely valaha is megjelent, amely nagyon eredeti módon újította meg a kétezres évek egyik kedvenc videojáték-műfaját, az FPS-t (First Person Shooter, vagyis belső nézetes lövöldözős). Így aztán érthető, hogy a második rész megjelenését is jelentős várakozás előzte meg a játék kedvelői részéről.

A Portal különlegessége, hogy bár a megszokott FPS-környezetben játszódik, de mégsem gonosz űrlényekre, náci zombikra, vagy terroristákra kell benne lövöldözni. A játékos egyetlen "fegyvere" egy portálpuska: az eszközzel átjárókat lövöldözhetünk magunknak a falba, egyszerre maximum kettőt, amelyeken keresztül lerövidíthetjük az utat a pálya két pontja között. Az A és B kaput színek különböztetik meg egymástól: az egyik kék, a másik narancssárga, az egyiket az egér jobb, a másikat az egér bal gombjával lőhetjük ki.

0 Tovább

Játék neked meg az ellenfelednek

Hatalmas akcióval vezeti be a Steam az játékbolt új, kívánságlista funkcióját. Napi harminc játékost választanak ki, akik ingyen kapják meg a listájukon szereplő első öt címet. A nyereményekből kimaradók sem járnak rosszul, komoly engedményekkel vásárolhatnak játékot. Az akció november 29-ig tart, és naponta cserélik az ajánlatokat.

A mai listából érdekes lehet a 4,5 eurós indie csomag, ami öt hosszú órákig játszható időzabáló puzzle- és akciójátékot rejt; az epizódokra osztott Sam and Max játék első, gyűjteményes kiadása tíz euróért; vagy persze a nagyon leárazott Borderlands.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek