Letöltés iOS-re (2,7 euró) 

Letöltés Androidra (800 forint) 

Rayman Fiesta Run címmel jelent meg az ismert mászkálós játék második része Androidra és iOS-re. A játékot leginkább a remek grafikája emeli ki a mezőnyből. A karakterek, az ellenfelek, de még a terepakadályok is mind-mind cukik és egyben blődek is, ahogy egy jól kitalált rajzfilmvilágban elvárható.

A játékmenet nem hordoz különösebb újdonságot, rohanni kell, ugrani és akadályokat szétütni, miközben sárga valamiket gyűtögetünk, amiket a pálya végén kék valamikre válthatunk. Az összegyűtött valamikért új karaktereket, tulajdonságokat és skicceket vásárolhatunk, ezt természetesen készpénzért is megtehetjük, ha lusták vagyunk játszani. A megszerezhető extrák közül az egyik leghaszonosabb az ideális útvonalat és ívet mutató segítség, amivel könnyebben fel lehet kutatni a véletlenül otthagyott sárga kis lényeket.

A nehézség különösen jól eltalált, éppen elég, hogy fenntartsa az érdeklődést, a pályák rövidsége miatt pedig nem frusztráló ha olykor újra kell kezdeni. A magasabb szinteken jóleső elégedettség töltheti el a sikeres játékosokat és akár napokig is eltarthat, amíg minden pályán száz százalékos teljesítményt sikerül nyújtani.

Az egyetlen igazán dühítő dolog a Rayman Fiesta Run-ban, hogy olykor belassul vagy szaggat, ami nagyon megnehezíti a játékot.