Letöltés Androidra (ingyenes)

Letöltés iOS-re (ingyenes)

PDF-ben küldtek egy tanulmányt? E-könyvet kell olvasni táblagépen vagy okostelefonon? A Readmill a legjobb megoldás! Az iOS-re és Androidra elérhető app a .pdf és a .epub formátumú dokumentumokat képes kezelni (az utóbbit akkor, ha nincs rajta másolásvédelem).

Különösen iOS-en jelent nagyon nagy segítséget, hogy a Readmill képes a Dropbox internetes tárhelyszolgáltatásra feltöltött könyveket és dokumentumokat letölteni, így nincs szükség arra, hogy a fájlokat bonyolultan szinkronizálni kelljen az iPhone-ra vagy iPadre. A beállítás menüből az új fájlok importálása bármikor elindítható, a kötetek néhány pillanat alatt megjelennek a készüléken. Az appból több ezer ingyenes, főleg angol nyelvű könyv is elérhető, többek közt Agatha Christie és Kurt Vonnegut és Paulo Coelho regényei. A katalógus eléréséhez a képernyő aljának közepén lévő ikonra kell bökni - sajnos a kötetek közt elég nehézkes keresni.

Alapvető formázási lehetőségeket is kínál az app, állítható a betűtípus, betűméret, bár sajnos a háttér csak fehér vagy fekete lehet. A szövegben való kiemeléseket el lehet menteni, és bárkivel meg lehet osztani a neten. A dropboxos szinkronizációnak köszönhetően az app több eszközön is automatikusan elérhetővé teszi a könyveinket és jelöléseinket, akár iOS és Android között is.