Minden idők egyik legjobb fodrászprogramja, valamint egy középkori ágyús és egy napjaink fegyvereit felvonultató lövöldözős játék várja a heti applistán.

Cannon Crasha

Az app oldala

Csak néhány napig lehet ingyenesen letölteni a remek ágyúval lövöldözős játékot. Bár jellegük hasonló, a Castle Crasha azért sokkal jobb az Angry Birdsnél, mert itt a harcos feleknek egyaránt van egy megvédendő váruk is. Az ágyúlövedék mellett bevethető varázslat, kezdetleges légierő, íjászok és páncélos harcosok is, akik különböző módon és irányokból támadják az ellent. Az iPades verziót nem csak egyedül, hanem akár egyetlen táblagépen ketten, egymás ellen is lehet játszani, ami egy hosszú utazás alatt kimondottan jó elfoglaltság.

Overkill 2

Az app oldala

A napokban jelent meg az ismert táblagépes játéknak számító Overkill folytatása. Az fps-ekre hajazó, látványos lövöldözős játék folytatásának nagy újítása a multiplayer játékmód, amely több iPhone és iPad készülék használatával érhető el. Az Overkill 2 biztosan nem a legbonyolultabb játék, ami a platformra született, de a játékos rögzített pozíciónak köszönhetően legalább nem kínszenvedés irányítani érintőképernyőn sem. Egy csomó fegyver és több pálya is elérhető a játékban, de ezek egy részéért fizetni kell az egyébként ingyenes játékban.

Toca Hair Salon

Az app oldala

Mindössze egy napig lehet ingyenesen letölteni a világ legviccesebb fodrászprogramját, amelyet gyerekeknek szántak az alkotók. Ebben a játékban a vicces mesefiguráknak lehet új frizurát készíteni. A munkához a képernyő alján lapozható felszerelést lehet használni, amelyben az olló és a fésű mellett hajnövesztő, festék, sampon és felnyíró gép valamint hajszárító is megtalálható. A kihívást az adja, hogy a figurák nem adják egyértelműen a tudtunkra, hogy milyen frizurát szeretnének, hanem az elvégzett műveleteket díjazzák mosollyal vagy fintorgással. A haj fizikája elképesztően jó a játékban, nem csak a gyerek, de anya is játszani fog vele.