Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ingyen nézhet tévét az okosmobilon

Öt csatornát nézhetnek ingyenesen az Androidot vagy iOS-t futtató mobileszközök tulajdonosai. Az Antenna Hungária által kiadott MinDig TV alkalmazásban van egy teljes műsorújság is, igazi különlegessége azonban az, hogy wifin lehet vele HD-minőségben tévézni.

Az ingyenes csatornák közül az M1, M2, Duna TV, Duna World fogható HD minőségben, az Euronews hírcsatorna csak hagyományos felbontásban működik. Nagy felbontásban csak az újabb műsorok érhetőek el - például a szombati Eurovízió döntője - a vasárnap koradélutáni gyerekfilmek felbontása azonban inkább a videókazetták minőségére emlékeztet. A tévécsatornák mellett az alkamazás segítségével hallgatható a Magyar Rádió három csatornája is. A jövőbeli programokat be is lehet jelölni, az app pedig emlékeztetőt küld róluk.

Csak wifiről szabad használni a MinDig TV appot

A MinDig TV appnak két szépséghibája van. Az egyik, hogy a tévén ingyenesen nézhető TV2 és RTL Klub csatornáknak csak a műsorát tartalmazza az alkalmazás, az élő adást nem lehet nézni. A másik pedig, hogy a tévéműsor nézetet csak álló képernyőn lehet megnézni, az élő adás pedig csak fekvő nézetben jelenik meg.  Ez a kézben tartott mobiltelefonoknál logikus is, táblagépen azonban furcsa élményt eredményez. Az alkalmazásról feltöltött hivatalos fotók szerint a fekvő nézetnek is működnie kellene, egy későbbi verzióban várhatóan javítják.

Régi filmeknél hagy maga után kívánnivalót a minőség

Az ingyenes tévézést lehetővé tevő app nem kíméli a felhasználó adatcsomagját. Egy óra tévézés akár egy gigabájtnyi letöltéssel is járhat a Google Play szoftverboltba írt kommentek szerint. Mobilnetes kapcsolaton nem érdemes a MinDig TV-t használni, az otthoni wifin azonban tökéletesen működik az app.

Ár: ingyenes

Platform: Android,  iOS, és Windows Phone

6 Tovább

Hamarosan indul az OnLive

Bejelentette az OnLive videojáték streaming szolgáltatás, hogy mely címekkel indul el 17-én. A szolgáltatás azt ígéri, hogy a netbookokon és egyéb erőtlen vasakon is - ide számít a T61-esem is, no para - lehet majd játszani az aktuális csúcsjátékokkal.

 

Az OnLive egyelőre Amerikában indul, ki is van írva csinos nagy betűkkel és halálcsillag logóval, hogy támogatja az AT&T. Az első hullámnyi játékos ráadásul egy éves próbalehetőséget kap, a második évük pedig havi 4.95 dollárba fog kerülni. Nem is drága.

 

A kezdő játékista a következő:

 

  • Assassin's Creed II
  • Batman: Arkham Asylum
  • Borderlands
  • Dragon Age: Origins
  • Just Cause 2
  • Mass Effect 2
  • NBA 2K10
  • Prince of Persia: The Forgotten Sands
  • Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek