Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szárnyra kaphat a NyxQuestben

A görög kultúrát remixeli a NyxQuest nevű ugrálós ügyességi játék. A pályákon keverednek a görög romok, szétesőben levő oszlopcsarnokok, homokba süllyedt istenszobrok, és a nagyon is életben levő párkák és egyéb mitológiai ellenfelek. Utunkat ráadásul nem más segíti, mint Zeusz.

A történet is kevercse a mitológiának és a játéktervezők fantáziájának. A pórul járt Ikarosz barátnőjét, a Nyx nevű angyalszerű szárnyas nőt vezethetjük keresztül a pályákon szerelmét keresve. Az ugrálás mellett fejtörők is várnak a játékosra, amiket sikerrel megfejtve még Árkádiába is eljuthatnak.

A játékot öt dollárért lehet megvenni PC-re és Mac-re a gyártó oldaláról.

0 Tovább

Elveszett kisrobot keresi anyut

0 Tovább

Trine 2: folytatódik a mese

 

Egészen biztos vagyok benne, hogy tavalyi év legjobb félkész indie játéka a Trine volt. Nem voltak túlzottan változatosak az ellenfelek, a powerupok, és hát a küldetések is főleg abból álltak, hogy előre kellett menni és legyakni a zombikat, viszont volt neki varázsa meg meséje. Ja meg narrációja, azzal pedig bármikor meg lehet venni kilóra.

 

Az Big Download az E3-n kapta el a fejlesztőket, akik elmondták, hogy készül a nagyobb, javított, feldúsított - nem csak csontvázak lesznek! - Trine 2, amiben on- és offline többjátékos mód is lesz. A fejlesztések között vannak még újabb fejtörők, részletesebb, mozgó hátterek és végre egy rendes mentési rendszer .A szereplők maradnak, annak ellenére, hogy az első játék végén a narrátor elmondta, mi lett a sorsuk.

 

 

A játék 2011 tavaszára lesz kész, ekkorra várható a demó is belőle. Erre még visszatérünk.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek