Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Babázhatunk a Facebook alapítójával

"Nem, uram, nem láttam, hogy megint a babáival játszott!"

Utolérte Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és legendás kutyatulajdonost a végzet: műanyagba öntötték képmását. A pár nap alatt elkapkodott Steve Jobs figurát gyártó, rém ironikus nevű MIC (Made In China) boltjából lehet megvenni az Adidas papucsban, farmerban és kapucnis pullóverben pompázó Zuckerberget. A lájkolást és a pókolást a világnak adó cégvezetőt látványosan leárazták Jobshoz képest. Míg az Apple főnökéért nyolcvan dollárt kétek, Zuckot már úgy kapjuk meg hetvenért, hogy néhány centnyi visszajáró is van.

A csomag egy egyszerű fehér talapzatot, Facebook logót, egy poke és egy like gombot és a kötelező szövegbuborékokat tartalmazza. Az utóbbiakat a vásárló maga töltheti ki egy emlékezetes Zuck idézettel, vagy Gyere Bordi kutyám nóta szabadon választott sorával.

A figuráról elsőként hírt adó Mashable nem felejti el megemlíteni, hogy a Facebook főnökéből korábban már készült képregény is, illetve hát róla szólt a közösségi oldal történetét bemutató Social Network - A közösségi háló című film.

0 Tovább

Törpe Jobs az asztalra

Részletesen kidolgozott figurában állíthatjunk az asztalunkra az Apple ikonikus vezérigazgatóját, Steve Jobsot. A M.I.C. Gadget által árusított apró szobor pontosan azt viseli, amit Jobs is szokott a különböző rendezvényeken: feltűrt ujjú fekete garbót, kék farmert, és New Balance edzőcipőt. A kezében pedig természetesen iPhone 4 található, amit úgy fog, hogy biztos elmenjen a térerő.

A képen nem látható, de a mini Jobshoz jár néhány képregényes szövegbuborék is, amibe az Apple-vezér tipikus mondatait lehet beírni. Aki nem éri be azzal, hogy "Amazing!" vagy azzal, hogy "And One More Thing...!", az a WikiQuote Jobsnak szentelt oldaláról válogathat jobbnál jobb mondásokat.

A figurát 80 dollárért és postázási díjért lehetett beszerezni a boltból, ám a kihirdetése után elkapkodták az összes példányt. Az már egészen biztos, hogy a nagy fehér almára állított Jobsból nem készül újabb adag karácsonyra, ám az ünnepek után érdemes isméte benézni a M.I.C boltjába.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek