Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napelemes táskamagnó iPhone-ból

Kínos dolog, ha piknik közben lemerül az iPhone és nincs miről zenélni. A problémát látta az amerikai Eton is, aminek kurblis katasztrófarádiója egyszer már szerepelt az Akaromon. Az új iPhone-os dokkolójának tervezésekor az Eton nem bízta az emberre az áramfejlesztést, tekerő helyett nagy, hordozáshoz a készülék hátára visszahajtható napelemet szerelt a kütyüre. Az eszköz öt óra alatt töltődik fel, ha napon hagyjuk, és öt órán keresztül képes zenélni egy töltéssel. Ára háromszáz dollár.

0 Tovább

A Google Földben bejárhatja a királyi esküvő útvonalát

A Mashable beszámolója szerint a keresőcég a napokban jelentősen kibővítette a London központját lefedő épületmodellek lefedettségét a Google Föld szoftverben. A frissítéseknek köszönhetően bárki bejárhatja virtuálisan Vilmos herceg és Kate Middleton áprilisi esküvőjén bejárt útvonalat. A fenti YouTube-videón is ennek bejárása látható.

0 Tovább

Katasztrófarádió apokalipszis esetére

Nem kell tovább keresni, megvan a rádió, amit minden wannabe túlélő magával vihet a közelgő zombi..ipv4-apokalipszisbe. Az amerikai Etón készülékébe nem kell elem, kurblival lehet feltölteni az akkumulátorát. Az AM és FM sáv mellett veszi az amerikai Nemzeti Éghajlati Adatközpont időjárást sugárzó információs adóját is. Öt túlélőből négy biztos ezt ajánlaná.

A képen látható típust sajnos már csak néhány kereskedőtől lehet beszerezni az Egyesült Államokban, de a cég újabb rádiói sem sokkal csúnyábbak.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek