Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az asztalon kopogásból is zenét csinál a Korg

Asztallapból, ajtóból, vasalódeszkából vagy épp műanyagflakonból, füzetborítóból vagy tornacipőből csinálhatunk profi dobfelszerelést a Korg Wavedrum Mini kütyüjével. A rezgésérzékelővel és érintőpaddal felszerelt dobgép száz előre beállított ritmussal és több tucatnyi hangszerrel érkezik.

A Wavedrumból nem csak a hagyományos dobfelszerelések hangját lehet előcsalogatni, a tamburától a különböző cineken át egészen a slide technikás gitárjátékig mindent tud. A játékot változatosabbá teszi, hogy nem csak az eszköz apró érintőfelületét lehet püfölni, hanem a külső rezgésérzékelőt különböző tárgyakra csíptetve mindenből dob készíhető. Dobolhatunk ingvasalás közben a deszkán, főzés közben a tepsin vagy a fedőn, asztalon, ajtón. Riói karnevál lesz az élet, akárki meglássa.

A kütyü egyetlen szépséghibája, hogy több mint 400 dollárt kérnek érte. Csak ez akadályozott meg abban, hogy meg is rendeljem.

0 Tovább

Most kell bevásárolni az Electronic Artstól iPhone-ra és iPadre

Electronic Arts játékvásár

Minden idők legnagyobb App Store-os leárazásaként hirdeti az EA saját karácsonyi akcióját, amiben van is valami: a szoftvercég a december 15-én kezdődött akciója keretében összesen 74 címet ad 79 centért egészen karácsonyig.

Az olyan nagy EA-címek, mint a Fifa, a Madden, a Sim City, a Need for Speed, a Command and Conquer vagy a Sims mellett Scrabble és Monopoly iOS-es változatát is bezsákolhatjuk most fillérekért.

Ez nem rossz vétel, tekintve, hogy egyébként 7 euró körül van az iPadre írt, HD-felbontású szoftverek vételára, amelyekből 11-et kínálnak most olcsóbban, de az iPhone-osokért is több eurót kell kiadni rendes körülmények között - most meg akár tíz címet is megvehetünk egy tizesért.

 

Mivel a szerkesztőségünkbe csütörtökön meg egy teszt-iPad, csak most lettem érdekelt benne, de majdnem le is maradtam az alkióról: nem esett le, hogy a Sim City-t valószínűleg nem vesztegetik mindig 79 centért, csak később lett gyanús a kirívóan alacsony árcímke sok játék mellett. Az App Store-ban nem szúrja ki az ember szemét a dolog.

Az iPhone-os/ipodos lista itt, az iPades lista pedig itt található (App Store-ban nyílik).

0 Tovább

Alig használt múlt eladó

 

"Mit csinálnál, ha vissza tudnál utazni az időben?" - tette fel a kérdést egy Alex Varanese nevű grafikus, hogy meg is válaszolja. Alex visszautazna a hetvenes évekbe, és a mára kialakult szórakoztató elektronikai cuccokat lekoppintva sikeres vállalatot indítana. Csak a dizájnt kellene hozzáigazítani a korhoz - több szöglet, más színek - és máris lehetne árulni mobiltelefont, kézikonzolt, laptopot és egyéb csodákat.

 

A sosemvolt múlt szuper kütyüjeit, és azok reklámait tartalmazó galériát erre találjátok.

0 Tovább

Isten hozott a rácson, program!

 

Készül a legendás 1982-es Tron folytatása, illetve a filmhez tartozó játék is. Az E3-ra kiadott trailer nagyjából semmit sem árul el arról, hogy mit kell várni a Tron: Evolution-tól, csak a jelenleg legyártható effektcsodákat mutatja be. Onnantól persze, hogy lehet diszkkel dobálni az ellent és fénymotorral versenyezni, nagyon nem lehet elrontani. A játék és a film is idén fog megjelenni, tűkön ülve várjuk.

 

El szokás felejteni, de Tronból volt már egy egészen jól sikerült játék, ami a film után huszonpár évvel játszódik. A játék a remek Litech motort használta, a pályaterveket, színvilágot, épületeket pedig nagyon eltalálták - kevésszínű, kontraszos csoda az egész - ezért még ma is jó levenni a polcról a Tron 2.0-t. Ha nincs meg, akkor Vateráról 1-2 ezer forintért be lehet szerezni, annyit pedig bőven megér.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek