Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Visszatért a világ leggyorsabb sündisznója

Letöltés Androidra (ingyenes)
Letöltés iOS-re (ingyenes)

Sonic,a leghíresebb digitális sündisznó egy végtelenbe futós játékban tért vissza. A Sonic Dash-sel való játékhoz leginkább jó reflexekre van szükség, cserébe legalább az irányítás is pofonegyszerű.

A feladat a megszokott, átugrani az akadályokat, szétzúzni az ellenfeleket és lehetőleg minél több gyűrűt begyűjteni. A helyszínek minden rajongó számára ismertek lesznek az erdőtől a kaszinón át a gyártelepig.

Ezek végén főellenségekkel is meg kell küzdeni, ezeket a csatákat viszonylag egyszerűen meg lehet vívni. A játék ingyenesen letölthető és alkalmazáson belüli vásárlás nélkül is kitűnően élvezhető, csak akkor kell valódi pénzt költeni a játékra, ha valaki türelmetlen a gyűrűk gyűjtögetéséhez.0 Tovább

Olcsó 3D-s marokkamera a Viewsonictól

Farzsebben hordható 720p-s felbontású 3D-videókamerát dob piacra a Viewsonic. A 3DV5 típusjelű készülék egészen olcsó lesz, 46 ezer forintnak megfelelő fontért vagy dollárért lehet majd beszerezni.

 

A készülék saját kijelzője a Nintendo 3DS-ben is használt szemüveg nélküli 3D megjelenítésre képes, de a kütyü arra is képes, hogy kék-piros szemüveggel nézhető anaglif 3D-re konvertálja le a felvételeket, hogy a YouTube-on is meg lehessen őket osztani.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek