A Google Chrome 9 a Szoftverbázison

 

Végleges verzióban is elérhető a Google böngészőjének 9-es kiadása. A Chrome-ot jelenleg használók automatikusan frissíthetnek a szoftverre, ha erre nem akarnak várni, elég a beállítások ikonra kattintaniuk, ott pedig "A Google Chrome névjegye" menüre klikkelni, a legfrissebb verzió telepítése ekkor megkezdődik
A Chrome 9.0 már támogatja a WebGL nevű szabványt, ami hardveres gyorsítású 3D-s grafika használatát is lehetővé teszi a böngésző számára, ami például webes játékok futtatásához jó, kipróbálni itt lehet.
Egy másik újítása a Chrome Instant, ami a honlapok betöltését teszi fürgébbé: már a címük begépelésekor elkezdi letölteni az oldalakat.

Végleges verzióban is elérhető a Google böngészőjének 9-es kiadása. A Chrome-ot jelenleg használók automatikusan frissíthetnek a szoftverre, ha erre nem akarnak várni, elég a beállítások ikonra kattintaniuk, ott pedig "A Google Chrome névjegye" menüre klikkelni, a legfrissebb verzió telepítése ekkor megkezdődik.

A Chrome 9.0 már támogatja a WebGL nevű szabványt, ami hardveres gyorsítású 3D-s grafika használatát is lehetővé teszi a böngésző számára, ami például webes játékok futtatásához jó, kipróbálni itt lehet. Egy másik újítása a Chrome Instant, ami a honlapok betöltését teszi fürgébbé: már a címük begépelésekor elkezdi letölteni az oldalakat.