Karácsonyi akciót hirdetett öt független játékfejlesztő. A Humble Indie Bundle keretében a furcsa fejtörőkkel megtűzdelt Braidet, a régi játékokat idéző pixeles grafikájú lövöldözős Cortex Commandot, a Machinarium nevű steampunk logikai játékot, az iszonyúan addiktív Osmost és a Revenge of the Titans című valósidejű stratégiát lehet megszerezni. A csomagnak nincs szabott ára, mindenki annyi fizet érte, amennyit jólesik. Sőt még azt is eldöntheti a vásárló, hogy az összeg milyen százaléka menjen jótékony célra, és mennyi pénz jusson az egyes játékok fejlesztőinek.

A szoftverek egyaránt elérhetőek Windowsra, Mac-re és Linuxra, úgyhogy senkinek sincs mentsége, hogy kimaradjon az akcióból. Fizetni PayPallel, Amazon Paymenttel és Google Checkouttal lehet, mindegyik működik a legtöbb hazai bankkártyával. Az akció még valamivel több mint hat napig tart.

Akit az öt cím, és az annyit fizetsz, amennyit szeretnél akció nem győzött meg, természetesen kipróbálhatja vásárlás előtt a demókat. Az egyszerűség kedvéért össze is gyűjtöttem őket: