Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Barkács villanyzene munkához

A lenti képernyő nem egy Aknakereső klóntvagy valami más játékot ábrázol, hanem egy iszonyú egyszerű Otomata szekvenszert. A szoftver használata nagyon egyszerű: szürke kockákat rakhatunk le, megmondhatjuk milyen irányba induljanak el. Ha falat érnek a vándorló kockák akkor hangot adnak ki, amelynek magassága attól függ, melyik oszlopban vannak. Ha egymással ütköznek, akkor pedig irányt változtatnak.

Az elképzelés azért csodálatos, mert az Otomata akkor is remekül szól, ha véletlenszerűen beszórtunk néhány kockát a lejátszóba. Ha pedig terveztünk, számoltunk, figyelembe vettük az ütközéseket, akkor pedig egész délelőtt hallgatható, kellemes dalokat lehet összerakni. A számokat letölteni ugyan nem lehet, viszont egy speciális URL-t kapunk hozzájuk, hogy megoszthassuk őket a barátainnkal. Remek móka, szintihez mindenki!

0 Tovább

Csináljon magából gyurmafigurát!

A Clayyourself.com-on saját külsejére hasonlító virtuális gyurmafigurákokat hozhat létre

 

A Hotels.com promóciós kampánya keretében elindított szájton bárki saját magát mintázó virtuális gyurmafigurát hozhat létre. A Flashben készült szájt kissé lassan töltődik be, de használata pofonegyszerű: ki kell választani a figura alakját, majd a megfelelő szemet, orrot és más szerveket elhelyezni rajta. A kész alkotást fel lehet tölteni közösségi oldalakra, vagy képfájlként le is lehet tölteni -  avatárnak kiváló. Jó szórakozást!

0 Tovább

Online dokumentumkonverter ingyen

 

Ingyenes dokumentumkonvertáló oldalt indított a Google Docshoz hasonló szolgáltatásokat nyújtó Zoho. A szájt többek közt a doc, xls, ppt és ezek új, x-re végződő változatait, illetve az OpenOffice által használt sxw, sxc, odt stb. fájlokkal kompatibilis, emellett ismeri az rtf, html, txt és csv formátumokat is.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek