Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tapiképernyőt kap a Kobo e-olvasó

Száz dollár alá fog csökkenni a Kobo e-könyv-olvasó ára, ráaásul érkezik a gombok helyett érintőkijelzővel irányítható verzió is - írja az Ars Technica. A piac haradik legjobb olvasója annak ellenére fejlődik, hogy a támogatójául szegődött papírkönyvekkel foglalkozó Borders könyvesbolt csődbe ment a háttérben.

A gombok nélküli olvasó 129 dollárba fog kerülni, a régi típus árát pedig 99 dollárra fogják leszállítani. A Kobo eddig is remek választás volt azoknak, akik egy könyvet akartak csak olvasni egyszerre: az olvasóhoz tartozott egy remek e-bolt, megnyitotta a más forrásból származó epub fájlokat, és még a PDF-el is boldogult. A kütyü egyetlen szépséghibája, hogy Magyarországra nem szállítják, aki azonban Amerikában vagy Nagy Britanniában jár, ne hagyja ki.

0 Tovább

Nem lesz Kindle a karácsonyfa alá

Bajban vannak azok, akik Amazon Kindle-t akartak venni karácsonyra, de eddig vártak a kütyü megvásárlásával. Az európia címekre rendelhető villanykönyvolvasó az egyik napról a másikra hiánycikk lett. Az esettel foglalkozó cikkek szerint a mobilnetes verzió egy pár órával tovább bírta, de végül azokat is elkapkodták.

A rendszer jelenleg azt írja, hogy a most megrendelt készülékeket 2011 január végén vagy február első pár napjában tudják szállítani. A gond azért komoly, mert harmincezer forint körüli áron csak a Kindle kapható meg, a gyengébb minőségű konkurens termékek is többe kerülnek.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek