Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elveszett kisrobot keresi anyut

0 Tovább

Játék neked meg az ellenfelednek

Hatalmas akcióval vezeti be a Steam az játékbolt új, kívánságlista funkcióját. Napi harminc játékost választanak ki, akik ingyen kapják meg a listájukon szereplő első öt címet. A nyereményekből kimaradók sem járnak rosszul, komoly engedményekkel vásárolhatnak játékot. Az akció november 29-ig tart, és naponta cserélik az ajánlatokat.

A mai listából érdekes lehet a 4,5 eurós indie csomag, ami öt hosszú órákig játszható időzabáló puzzle- és akciójátékot rejt; az epizódokra osztott Sam and Max játék első, gyűjteményes kiadása tíz euróért; vagy persze a nagyon leárazott Borderlands.

0 Tovább

A Guitar Hero miatt perel Axl Rose



Beperelte Axl Rose a Guitar Hero ritmusjátékot kiadó Activisiont, mert a korábbi szerződéseik ellenére Slash, a Guns'n'Roses kilépett gitárosa is szerepelt a játékban. A zenész a Welcome to the Jungle című klasszikus számuk játszhatóvá tételét csak azzal a feltétellel engedte meg, ha sem a korábbi gitáros, sem annak későbbi bandája, a Velvet Revolver, nem tűnik fel a programban.

A dalt tartalmazó játékban nem egyszerűen csak szerepelt a jellegzetes hullámos hajú, cilindert viselő gitáros, de ő volt a Guitar Hero 3 borítójának központi alakja.

Rose-nak az is fáj, hogy a Guitar Hero 2-höz licencelt Sweet Child 'O Mine című dalukat felhasználták az újabb verzió reklámjában is. A két súlyos bűncselekményért 20 millió dolláros kártérítést szeretne kapni.

0 Tovább

"Emberek ugrálnak jobbra balra" - Budapest Game Show

Hogyan lehet egy számítógépet építeni a Halácsillag méretű diszkógömböt forgató lemezjátszóba vagy egy tankmodellbe? Az origo riportere a Budapest Game Show-n járt számítógép csinosítókat és Kincetező gamereket nézni.

0 Tovább

Hamarosan indul az OnLive

Bejelentette az OnLive videojáték streaming szolgáltatás, hogy mely címekkel indul el 17-én. A szolgáltatás azt ígéri, hogy a netbookokon és egyéb erőtlen vasakon is - ide számít a T61-esem is, no para - lehet majd játszani az aktuális csúcsjátékokkal.

 

Az OnLive egyelőre Amerikában indul, ki is van írva csinos nagy betűkkel és halálcsillag logóval, hogy támogatja az AT&T. Az első hullámnyi játékos ráadásul egy éves próbalehetőséget kap, a második évük pedig havi 4.95 dollárba fog kerülni. Nem is drága.

 

A kezdő játékista a következő:

 

  • Assassin's Creed II
  • Batman: Arkham Asylum
  • Borderlands
  • Dragon Age: Origins
  • Just Cause 2
  • Mass Effect 2
  • NBA 2K10
  • Prince of Persia: The Forgotten Sands
  • Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
0 Tovább

Buborékmentes a Starcraft 2 reklámja


A Blizzard és készülő játékuk, a Starcraft 2 eddig sem ijesztgette azzal a gamereket, hogy nagy újdonságokat kell majd megtanulni a program megjelenése után. Sőt, a rossznyelvek szerint a tizenpár éve megjelent első Starcraftot adják ki újra, csak jobb grafikával.

 

A cég nem siet a pletykák eloszlatásával, az ITV-n leadott első tévéreklámjukban egy másodpercnyi olyan videó sincs, ami a Starcraft motorjával készült volna. A csinos 3D animációt azért megéri megnézni, de feleannyira nem érdekes, mint egy remek zerg rush.

0 Tovább

Megérkezett a Team Fortress 2 OS X-re

Megérkezett a maces verziója minden idők legviccesebb lövöldözős játékának - nem, nem a Soldatról lesz szó, az a második csak - a Team Fortress 2-nek. Az új platformhoz szükséges kódok mellé bedobáltak még pár dolgot a Valve kóderei: egyjátékos gyakorlómód, és offline mód két aréna pályához.

 

És ami még a maces kiadásnál is fontosabb, a TF2 történéseit rögzítő dokumentarista jellegű képregény újabb résszel bővült, amelyben a szőrösmellű ausztrál vadász elmondja véleményét az egygombos termékekről.

 

Kedvcsináló jelleggel hétvégén ingyen lehet játszani a lövöldözős játékkal, illetve ötven százalékkal olcsóbban lehet beszerezni a Team Fortress 2-t. Szögezzük is le gyorsan, hét és fél euróért ez a program ajándék, kihagyni bűn. Találkozunk a füstölgő romok között.

 

(A szerző pyro, esetleg heavy.)

0 Tovább
12
»

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek