Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Monszunban is működő videókamera

A mobilos hang- és videórögzítés elterjedésével megnőtt a pocsék, tökéletesen hallgathatatlan koncertfelvételek száma. Elég rákeresni nagyjából bármelyik együttesre a YouTube-on, hogy találjunk pár videót, ami csak a videósnak jelent bármit. A közepesen rossz, 'jaj de nincs más, ezért meghallgatom'kategóriás felvételekkel - például ilyen ez a Manau szám - meg aztán tényleg Dunát lehet rekeszteni. A vacak felvételek miatt kell üdvözölni minden zsebre vágható, nyakba akasztható videókamerát, mindnyájunk érdeke, hogy javuljon a lopva készült koncertfelvételek minősége.

A Vivitar a maga részéről a DVR 690HD zsebkamerával próbál hozzájárulni a világ jobbátételéhez. A Flip Minóra hasonlító készülék képes HD-felbontásban rögzíteni, vízhatlan, USB-n csatlakozik a géphez, és saját szoftverével rögtön képes Facebookra, Myspace-re, Flickr-re és YouTube-ra feltölteni a felvételeket. A 690HD nem egy okos jószág, viszont a legnagyobb esőben is működik, sőt még búvárkodásra is alkalmas három méterig. A készülék 60 dollárba fog kerülni, ennyiért pedig még fényképezőgépet se adnak.

0 Tovább

Olcsó 3D-s marokkamera a Viewsonictól

Farzsebben hordható 720p-s felbontású 3D-videókamerát dob piacra a Viewsonic. A 3DV5 típusjelű készülék egészen olcsó lesz, 46 ezer forintnak megfelelő fontért vagy dollárért lehet majd beszerezni.

 

A készülék saját kijelzője a Nintendo 3DS-ben is használt szemüveg nélküli 3D megjelenítésre képes, de a kütyü arra is képes, hogy kék-piros szemüveggel nézhető anaglif 3D-re konvertálja le a felvételeket, hogy a YouTube-on is meg lehessen őket osztani.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek