Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cyanogenmod két kattintással

Letöltés (ingyenes)

A Google operációs rendszerének nagy előnye, hogy jóval nagyobb szabadságot ad a felhasználónak, mint a rivális rendszerek, de van akiknek még ez sem elég. A telefonok függetlenítésével azonban bárki megváltoztathatja az előretelepített rendszereket, ennek egyik előnye, hogy megszabadulhatnak a telefongyártók vagy a szolgáltatók által előretelepített vackoktól, amik csak a helyet foglalják, illetve olyan funkciókat tehetnek elérhetővé, amit a szolgáltatók tiltanak, mint például a wifi hotspot. A telefonok és tabletek feltöréséhez eddig nem kevés technikai tudásra is szükség volt, a folyamat nehézkes, olykor bonyolult és kockázatos is, a felhasználók akár tönkre is tehetik telefonjaikat. Az egyik legnépszerűbb - és nemrégiben hétmillió dollárt bezsebelő - független rendszer fejlesztői azonban most minden eddiginél egyszerűbbé tették a feltörést. A CyanogenMod app telepítése után alig 4-5 kattintással letudható a készülékek feltörése és az új rendszer telepítése. A használathoz az Android készüléken kívül egy PC-re is szükség van (Mac verzió egyelőre nem létezik), az app lépésről lépésre végigvezet a telepítési folyamaton. Azt nem szabad elfeledni, hogy a telefonok és tabletek feltörése sok esetben a garanciát is érvényteleníti, és a leegyszerűsített telepítés ellenére továbbra sem veszélytelen, így csak tapasztaltabb felhasználóknak ajánljuk. A CyanogenMod sajnos nem minden telefonra érhető el, a támogatott készülékek listáját a fejlesztő honlapján lehet elérni.

0 Tovább

Vízhűtéses Nintendo Wii

Elképzelni sem tudjuk, hogy mi miatt ragadott csöveket és forrasztópisztolyt az Angel OD nevű modder, de alaposan átszabta a Wii-je kinézetét. A jelenlegi konzolgeneráció legszerényebb teljesítményű gépe folyadékhűtést és bitang rozsdamentes acél házat kapott. Arról nem szól a munkanapló, hogy a módosítás növelte-e a gép teljesítményét, az viszont biztos, hogy az ártatlan kinézetű fehér műanyagkonzolból Mad Max-i őrület lett. Gyönyörű munka. Kéne.

0 Tovább

"Emberek ugrálnak jobbra balra" - Budapest Game Show

Hogyan lehet egy számítógépet építeni a Halácsillag méretű diszkógömböt forgató lemezjátszóba vagy egy tankmodellbe? Az origo riportere a Budapest Game Show-n járt számítógép csinosítókat és Kincetező gamereket nézni.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek