Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden konzolból a legjobbat vették át a kínaiak

Elképzelhetetlen sebességgel tudnak működni a kínai klóngyártók. A Magyarországon megfizethető androidos okostelefonjáról ismert ZTE kiállítóhelységében találtam a Wii, a Sony Playstation Move és az Xbox 360-hoz csatlakoztatható kontrollert nem igénylő Kinect kiegészítő másolatát.


Jól el lehet játszani a klónzollal

A ZTE konzolja minden gyártótól a jó ötleteket vette át. A speciális kamerás felismerést a Microsofttól, a nagy, fényes könnyen felismerető felületet a Sonytól. A konzolt tartó kisasztalon pedig egy rejtélyes, sildes sapkára szerelt kiegészítő mellett ott díszelgett a Wiimote kínai verziója.

A klón konzol legzseniálisabb kiegészítője mégis a pingpongütő. A nagy fényvisszaverő labdacsot, ami leginkább egy kettévágott, ellapított teniszlabdára emlékeztet, egyszerűen rágumizták egy igazi ütőre. A fogása olyan, mint a valódié, a súlyeloszlása nagyon hasonló, és mivel elektronika nincs benne, úgy lehet fogni, ahogy a játékos az életben megszokta.

 


Az igazi Kinect okosabb

A játékeszköz nem teljesen reménytelen, a frankenkonzollal játszó ZTE-s alkalmazottnak mindig volt társa az asztaliteniszben. Sajnos azt nem tudta megmondani, hogy Európába behozzák-e a kütyüt - tipp: nem - mert nem hozzá tartozott a játékgép, csak átjött szórakozni egy unalmasabb pulttól.

0 Tovább

Léggitár Kinecttel

Megtörtént az áttörés, már a komoly arcú rockereknek is van ürügyük arra, hogy beszerezzék a Microsoft mozgásfigyelős irányítóját, a Kinectet. A szoftver ugyan egyelőre csak Mac-en működik, abban azonban biztosak lehetünk, hogy hamarosan az Xboxra írt léggitár szoftverek is megjelennek.

A léggitár egyelőre nem szól annyira jól, mint mondjuk a Rock Band vagy a Guitar Hero, így aki Joe Satrianit vagy Szekeres Tamást akar játszani, az jobban jár a műanyag hangszerekkel irányítható játékkal.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek