Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Élet drót nélkül

Legalább féltucat alkalmazás van a Google Play szoftverboltjában, amely lehetővé teszi, hogy kábel nélkül kezeljük az androidos kütyünkön található fájlokat. A fenti képen az ingyenes és fizetős (206 forint) verzióban is létező Wifi File Explorer látható, amelynek csak a pro verziója tesz lehetővé feltöltést. De ilyen funkciót kínál a Wifi File Transfer és több hasonló nevű alkalmazás is.

A szoftver gyakorlatilag beállítás nélkül működik. Ad egy címet, amit beírva az androidos eszközön található fájlok előtt találjuk magunkat a böngészőben, és onnantól szabad a vásár. Kezeli a memóriakártyákat, USB-s eszközöket is.

Az app megszabadít a mikro-usb vagy a spéci saját kábel után történő szaladgálástól. Nagyságrendekkel kényelmesebbé teszi a tablethasználatot, mint korábban volt. És mivel a háttérben fut, lehet a kütyün Flipboardot olvasgatni, míg feltöltődik az olvasásra váró képregények gyűjteménye.

A játékot egy Samsung Galaxy Note 10.1 táblagépen teszteltük. A következő bejegyzés pedig valóban a képregényolvasókról fog szólni!

0 Tovább

Magyarul is tud a webes Office

Az ingyenesen használható Office Web Apps

 

Tavaly nyáron részletesen is bemutattuk a Microsoft böngészőből használható Office-át, amelyet a Google Dokumentumok riválisául szánnak. Mostantól a szájt magyar kezelőfelülettel, és anyanyelvünket is támogató helyesírásellenőrzővel használható.

Az Office Web Apps a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote szoftverek böngészőben használható változatait tartalmazza. Ezekkel gond nélkül megnyithatóak a telepítést igénylő szoftverrel készült dokumentumok, azonban csak alapvetőbb szerkesztési funkciókat kínálnak. A neten szerkesztett dokumentumokat a Microsoft SkyDrive nevű ingyenes tárhelyén lehet raktározni, amely 25 gigabájt adat raktározását teszi lehetővé. Az Office.com képtára több mint kétszázezer jogdíjmentes, szabadon felhasználható fotót és illusztrációt tartalmaz, melyeket ingyen használhat bárki.

Az új alkalmazás egyik nagy előnye, hogy más internetes szövegszerkesztőkkel ellentétben eredeti formátumukban őrzi meg az Office-dokumentumokat, a konvertálásnál nem veszik el semmilyen formázási parancs - áll a Microsoft közleményében.

 

 

0 Tovább

Nyomtathatatlan PDF már Windows alá is

Innen lehet letölteni a WWF fájlok létrehozására szolgáló kliensprogramot

A WWF környezetvédő szervezet néhány hónapja jelentette be, hogy létrehozott egy új fájlformátumot, a .wwf-et, amely tulajdonképpen egy olyan PDF dokumentumot takar, amely nem tartalmaz nyomtatási engedélyeket, így lehetetlen tartalmát kinyomtatni (vagyis csak az állomány feltörésével lehetséges). Ezzel a formátummal a természetvédők a fák védelme érdekében kívánnak kampányolni.


A wwf fájlok előállítására szolgáló ingyenes segéd eddig csak Macintoshra volt elérhető, szerdán azonban debütált Windows XP vagy újabb rendszereken is futtatható változat.

0 Tovább

Kesztyű is jár a készül Jackson-játékhoz

Azt hittem, hogy a Modern Warfare 2 speciálisan nagyon gyűjtői kiadásához adott éjjellátónál furcsább kiegészítőt idén már nem dobnak piacra. Az Ubisoft viszont kitalálta, hogy a Wii-s Michael Jackson The Experience-hez csillogó kesztyűt fognak csomagolni, hogy a játékosok igazán átélhessék a Billie Jean-t a képrenyő előtt táncolva.

 

A játékban a következő számok lesznek biztosan benne:

 

 

  • Bad
  • Beat It
  • Billie Jean
  • Black or White
  • Earth Song
  • Ghosts
  • The Girl Is Mine
  • Rock With You
  • Smooth Criminal
  • Speed Demon
  • They Don't Care About Us
  • Thriller
  • Who Is It
  • Workin’ Day and Night
  • 0 Tovább

    Letöltendő

    blogavatar

    Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

    Utolsó kommentek