Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

XP-n nem futtatható a nyugdíjas Windows halálórája

Bizarr ötlettel rukkolt elő a Microsoft: egy olyan widgetet adott ki, ami mindig megmutatja, hogy a Windows XP életciklusából még hány nap van hátra. E sorok írásakor még 1069 napot mutat a számláló: ez azt jelenti, hogy 2014-ig tart a támogatás, ezt követően már semmilyen kritikus biztonsági javítás nem jelenik meg.

A widgetet valószínűleg a vállalati it-sek rémisztgetésére találták ki, de az benne a legmegdöbbentőbb, hogy magán a Windows XP-n nem is lehet használni, hiszen ahhoz még nem készültek gadgetek, csak Windows Vistán és 7-en futtatható, ehhez viszont még az operációs rendszer eredetiségét is igazolni kell.

Innen lehet letölteni a widgetet

0 Tovább

A legjobb óra-widget Windowshoz

A Retro flip-clock gadget letöltése Windows Vista/7 operációs rendszerhez


Remek Windows-minialkalmazásra bukkantunk a Windows Live Gallery-n: felülete az amerikai filmekben látott régi, elektronikus ébresztőórákat idézi. Beállításaiban a külföldön elterjedt 12 órás, és a magyarok számára kényelmesebb 24 órás módba is lehet kapcsolni, méretepedig százalékos érték megadásával elég tág keretek közt szabályozható. Igény szerint másodpercek kijelzésére is alkalmas.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek