Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Polaroid nem adja fel

Bízik még a Polaroid abban, hogy az emberek szeretnének azonnal megnézhető, fizikai formában is létező képeket csinálni. Akármennyire jó is egy mobilfotó, nem lehet csak úgy odaadni másoknak, nem lehet beszúrni a szélvédő vagy a monitor sarkába.

A Polaroid hamarosan piacra kerülő kamerája mindent tud, amit egy digitális fényképezőgéptől elvárunk. Memóriakártyára írja a fotókat, kis LCD-kijelzője van, amin még szerkeszteni is lehet a fotókat. Az egy plusz funkciója pedig az, hogy a zink típusú, tintát nem igénylő papírra is ki tudja nyomtatni a felvételeket. A készülék ára 229 font lesz, de karácsonyig még várni kell rá.

Fotó: TechRadar

0 Tovább

Akaromkamera: Fuji X100 bemutató

Kis reggeli fétis gyanánt ajánlható videó jött szembe. A WhatDigitalCamera.com elvihette egy körre a Fuji kiadás előtt álló X100-as csodagépét. A retró külsejű gépet már istenítettem párszor, de iszonyatosan nehéz kiszeretni belőle. A mostani videón is látszik, hogy ezt a vasat kézműves igényességgel rakták össze. Az odafigyelés árát meg is kérik, az X100-at 1200 dolláros áron lehet előrendelni, amitől kikerül a masina az azonnal megveszem kategóriából. A karácsonyi kívánságlistán azért van helye.

 

Tesztfotókat a DPreview.com galériájában lehet nézegetni.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek