Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pazar videolejátszás a Chrome 10 bétájával

A Google Chrome böngésző fejlesztőinek blogján publikált bejegyzés szerint letölthető a 10-es verzió béta változata. A 10-es Chrome egyik fontos újdonsága, hogy jelentősen gyorsult a JavaScript-motorja, emellett már videolejátszás alatt is képes használni a grafikus kártyát, ezáltal a processzor terhelését akár 80 százalékkal is csökkenti. Ez egyben folyamatosabb lejátszást, az akkura nézve takarékosabb üzemet jelent, emellett a rendszer is kevésbé lassul le a videók lejátszása alatt. A tizes Chrome-ban a beállítások már nem külön menüben, hanem egy böngészőfülben nyílnak meg, és az új verzióban már nem csak a pluginek és könyvjelzők, de a jelszavak szinkronizálása is lehetséges.

A Google Chrome böngésző fejlesztőinek blogján publikált bejegyzés szerint letölthető a 10-es verzió béta változata. A 10-es Chrome egyik fontos újdonsága, hogy jelentősen gyorsult a JavaScript-motorja, emellett már videolejátszás alatt is képes használni a grafikus kártyát, ezáltal a processzor terhelését akár 80 százalékkal is csökkenti. Ez egyben folyamatosabb lejátszást, az akkura nézve takarékosabb üzemet jelent, emellett a rendszer is kevésbé lassul le a videók lejátszása alatt.


A tizes Chrome-ban a beállítások már nem külön menüben, hanem egy böngészőfülben nyílnak meg, és az új verzióban már nem csak a pluginek és könyvjelzők, de a jelszavak szinkronizálása is lehetséges.

Innen lehet letölteni a Google Chrome béta kiadásait

0 Tovább

Deliciousről Google könyvjelzőbe

 

A Lifehackeren találtunk pofonegyszerű megoldást a Delicious.com-on lévő könyvjelzők átköltöztetésére a Google Bookmarksra. Ezt a szájtot. Aki jobb helyre akarja átvinni a bookmarkjait, annak meleg szívvel ajánljuk a Diigo.com-ot is.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Utolsó kommentek