Könyvre cseréli be a megunt Kindle-ket egy amerikai könyvesbolt. A portlandi üzlet olyan értékben ad könyvet a kütyüért cserébe, amennyibe az eredetileg került.

139 dollár értékben vihetnek haza új papírkönyveket, akik hajlandóak lemondani wifis e-könyv-olvasójukról. Akik pedig a drágább, mobilnetes Kindle-t vették, azok 189 dollárt költhetnek el a Microcosm Publishing boltjában. A különböző zinekkel és aktivista irodalommal foglalkozó kiadó nem kíméli bejelentésében a Kindle-t, "lélektelen hamisított irodalmi technológiának" bélyegzik az Amazon olvasóját. A kiadónál kapható zinek és könyvek nagy része a kettő és hat dollár közé esik - írja a szöveg - így aki megválik az e-olvasójától, talicskával viheti haza az olvasnivalót.

Az ajánlat különösen azoknak lehet érdekes, akik mindig vágytak a városi gerillákról, a hatalommal való szembeállásról, anarchizmuselméletről és vega konyháról szóló művekre. Akik friss szépirodalmat, olcsó krimiket vagy sci-fit olvasnának, azok jobban járnak, ha megtartják a Kindle-t.