Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elvetted a fegyverem? Van mááásik!

Retró, egyszerű mint a kő és mégis dühítő - így lehetne összefoglalni a Super Crate Box különlegességét. A szoftver úgy mesterkéletlen, ahogy a régi játéktermi videojátékok azok voltak. A játékos csak a toplistát hódíthatja meg - most ehhez 253 pont kell - esélye sincsen megnyerni a játékot. Kérlelhetetlenül elbukik, megeszi valamelyik szörny vagy beleszalad a saját lövedékébe. Pozitív végkifejletre esély sincs.

A játékmenet se bonyolult: a pálya tetején található lyukból potyognak a szörnyek, és sétálnak a pálya alján található rés felé. Ha hozzáérnek a karakterünkhöz, meghaltunk. A célunk nem a szörnyek kiirtása, hanem a pályán megjelenő ládák összeszedése, a zöld ufók csak nehezítésül vannak ott. Minden láda egy fegyvert rejt, ha felvesszük, az előző stukkerünknek búcsút mondunk. Időnként újabb fegyvereket, figurákat és játékmódokat szerzünk meg, ám ezekhez eszméletlenül sok ládát kell összegyűjteni.

A Super Crate Box nem is titkolja, hogy pofátlanul nehéz. Ha nem kellemes chiptune háttérzenéje, hangosan hahotázna rajtunk. Csodálatos játék, ki kell próbálni.

0 Tovább

Szárnyra kaphat a NyxQuestben

A görög kultúrát remixeli a NyxQuest nevű ugrálós ügyességi játék. A pályákon keverednek a görög romok, szétesőben levő oszlopcsarnokok, homokba süllyedt istenszobrok, és a nagyon is életben levő párkák és egyéb mitológiai ellenfelek. Utunkat ráadásul nem más segíti, mint Zeusz.

A történet is kevercse a mitológiának és a játéktervezők fantáziájának. A pórul járt Ikarosz barátnőjét, a Nyx nevű angyalszerű szárnyas nőt vezethetjük keresztül a pályákon szerelmét keresve. Az ugrálás mellett fejtörők is várnak a játékosra, amiket sikerrel megfejtve még Árkádiába is eljuthatnak.

A játékot öt dollárért lehet megvenni PC-re és Mac-re a gyártó oldaláról.

0 Tovább

Letöltendő

blogavatar

Ha találsz egy jó appot, játékot vagy szoftvert, oszd meg velünk is a techbazis@origo.hu címen!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek