Maréknyi dollárér lehet beszerezni öt szuper játékot Androidra és PC-re. A Humbe Bundle játékcsomagot megvásárlók eldönthetik, hogy a csomag árának milyen hányadát adják a programozóknak és milyen hányadát jótékonykodják el.


szólj hozzá: Dynamite Jack

Űrhajós lövöldözős játékot, labirintusból menekülős akciójátékot, terápiásan nyugodt űrszimulátort és puzzlejátékot lehet venni pár dollárért a Humble Bundle játékcsomagban. A vásárlók maguk dönthetik el, hogy mennyi pénzt ér nekik a három androidos program. Aki azonban többet fizet az addigi átlagos árnál - ez jelenleg körülbelül hét dollár - az további szoftverekhez jut hozzá.

Az extrák között megtalálható a világ egyik legidegesítőbb, mégis letehetetlen ügyességi játéka, a Super Hexagon. Továbbá egy 3D-s grafikával büszkélkedő szerepjáték, a Dungeon Defenders is. A játékokhoz természetesen járnak a bennük elhangzó zenék is veszteségmentes formátumban.


szólj hozzá: Super Hexagon

A Humble Bundle keretében megvett appok az akciózós oldal saját alkalmazásán keresztül jutnak el az androidos eszközökre. (A PC-khez Steam és Desura kódot ad az oldal.) Ehhez engedélyezni kell a mobilon az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését, mert a szoftverek terjesztésére nem a Google által üzemeltetett Play szoftverboltot használják. Amint ez megvan, a Humble appja egyesével letöltögeti a megvásárolt programokat.