Letöltendő

A világ legjobb időjárási oldala


Szuper időjárási oldalra hívta fel a figyelmet az Instant Fundas: a WeatherSpark-on nem csupán az egész világra kiterjedő időjárási adatokat érhetünk el, hanem akár 1950-ig visszamenőleg megnézhetjük, hogy melyik városban mikor hány fok volt, és egy adott napon esett-e az eső vagy a hó.

Miért jó ez? Ezen a szájton például meg lehet nézni, hogy ahova utazunk, ott az adott időszakban általában milyen az idő. Emellett akár akár a múltbéli emlékezetes dátumokat is vissza lehet keresni rajta, például egzakt adatokat találni arról, hogy a nyolcvanas évekbeli balatoni üdülés alatt tényleg kevésbé volt tikkasztó a meleg, vagy csak az idő szépíti-e meg az emlékeket.

Az oldal tetején lévő Reports fülre kattintva az adott város tipikus időjárási tulajdonságairól olvasható rövid, angol nyelvű leírás. A jobboldalt lévő Compare... linken keresztül négy város időjárását lehet összehasonlítani. Az oldal nagyon részletes adatokkal szolgál, akár egy napon belüli bontást is lehet kérni rajta egy múltbéli időpontra.

webajánló, időjárás, időjárás-előrejelzés, eső, , hőmérséklet, meteorológia

Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Feedek

Hirdetés