Szuper időjárási oldalra hívta fel a figyelmet az Instant Fundas: a WeatherSpark-on nem csupán az egész világra kiterjedő időjárási adatokat érhetünk el, hanem akár 1950-ig visszamenőleg megnézhetjük, hogy melyik városban mikor hány fok volt, és egy adott napon esett-e az eső vagy a hó.

Miért jó ez? Ezen a szájton például meg lehet nézni, hogy ahova utazunk, ott az adott időszakban általában milyen az idő. Emellett akár akár a múltbéli emlékezetes dátumokat is vissza lehet keresni rajta, például egzakt adatokat találni arról, hogy a nyolcvanas évekbeli balatoni üdülés alatt tényleg kevésbé volt tikkasztó a meleg, vagy csak az idő szépíti-e meg az emlékeket.

Az oldal tetején lévő Reports fülre kattintva az adott város tipikus időjárási tulajdonságairól olvasható rövid, angol nyelvű leírás. A jobboldalt lévő Compare... linken keresztül négy város időjárását lehet összehasonlítani. Az oldal nagyon részletes adatokkal szolgál, akár egy napon belüli bontást is lehet kérni rajta egy múltbéli időpontra.